ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3-0: Ξανά στην κορυφή οι «ισόβιες» πρωταθλήτριες! (vid)

Newsroom
παοκ γυναικες

bet365

Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο γυναικών, πήρε μεγάλη νίκη (3-0) επί του δεύτερου στη βαθμολογία ΟΦΗ και κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα, ξανά!

Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ ήθελε κόντρα στον ΟΦΗ στο εξ αναβολής ματς για τη 18η αγωνιστική της Women’s Football League ένα και μόνο βαθμό για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια.

Δεν αρκέστηκε όμως στην ισοπαλία και με εμφατική νίκη με 3-0 πανηγύρισε το 19ο πρωτάθλημα της Ιστορίας της!

Οι γηπεδούχες, άνοιξαν το σκορ στο 16' με την Χέλμβαλ η οποία με ωραία κίνηση στην πλάτη της άμυνας και εξαιρετικό πλασέ έκανε το 1-0. Λίγο μετά το ημίωρο, στο 33ο λεπτό, η αρχηγό της ομάδας Βαρδαλή με εντυπωσιακό τρόπο, διπλασίασε τα τέρματα του Δικεφάλου του Βορρά.

Στην επανάληψη, και συγκεκριμένα στο 58' η Χέλμβαλ εκμεταλλεύτηκε την σέντρα της Μήτκου και διαμόρφωσε το τελικό 3-0 που έστεψε ακόμα μια χρονιά -με 2 αγωνιστικές να απομένουν- τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή Ελλάδος στο ποδόσφαιρο γυναικών!

 

Το φετινό είναι το 19ο της ιστορίας του και το 10ο διαδοχικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα