Στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ ο Κουλούρης

Στην προπόνηση της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ ο Κουλούρης

Newsroom
ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ευθύμης Κουλούρης που αγωνίζεται στην Πογκόν βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ που την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Καϊράτ Γκαπ για το Round 1 του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ έκανε την τελευταία του προπόνηση επί πολωνικού εδάφους, καθώς αύριο Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Καϊράτ Γκαπ για το Round 1 του Champions League. Στην προπόνηση βρέθηκε και ο πρώην «ασπρόμαυρος», Ευθύμης Κουλούρης που πλέον αγωνίζεται στην Πολωνία και την Πογκόν.

Αναλυτικά ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής: «Την τελευταία προπόνηση επί πολωνικού εδάφους, πριν τον ημιτελικό κόντρα στην Καϊράτ Γκατ για το Round 1 του Champions League (04/09, 13:00), έκαναν οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», έχοντας ξεχωριστό καλεσμένο, τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Ευθύμη Κουλούρη.

Οι παίκτριες του Θαλή Θεοδωρίδη, δούλεψαν επάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες πριν από τον αυριανό, κρίσιμο αγώνα, δίνοντας μεγάλη έμφαση στο τακτικό κομμάτι.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ανδρικής ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, Ευθύμης Κουλούρης, όντας πλέον ποδοσφαιριστής της Πογκόν, βρέθηκε δίπλα στις νταμπλούχες Ελλάδος, εκφράζοντας τις ευχές του προς εκείνες.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε δίχως προβλήματα, με τον Έλληνα τεχνικό του ΠΑΟΚ Morris να υπολογίζει σε όλες τις παίκτριες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα