ΠΑΟΚ - Κιριάτ Γκατ 2-1 (παρ.): Σημαντικό πρώτο βήμα στο Champions League από τις γυναίκες του ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ - Κιριάτ Γκατ 2-1 (παρ.): Σημαντικό πρώτο βήμα στο Champions League από τις γυναίκες του ΠΑΟΚ!

Newsroom
ΠΑΟΚ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

bet365

Σπουδαίο βήμα για το ευρωπαϊκό όνειρο του Champions League, έκανε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ, επικρατώντας 2-1στην παράταση της Κίργιατ Γκατ από το Ισραήλ.

Την πρόκριση στον τελικό του Round 1 του UEFA Women's Champions League πήρε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας της Κιργιάτ Γκατ με 2-1 στην παράταση.

Οι Ασπρόμαυρες είχαν το πάνω χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έχοντας την κατοχή και τις ευκαιρίες να κυριαρχήσουν. Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήρθε μόλις στο 8' με την Χέλμβαλ να μην μπορεί από πλεονεκτική θέση να ανοίξει το σκορ.

Στη συνέχεια η ελληνική ομάδα είχε κι άλλες ευκαιρίες να μπει σε θέση οδηγού με τις Χέλμβαλ, Βλασσόπουλος, Μήτκου και Μανίσα. Στα μετόπισθεν η Νόιχαους ήταν παρούσα όποτε την χρειάστηκε η ομάδα της.

Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0. Στο β' ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ βρήκε το πολυπόθητο τέρμα με την Κοσκερίδου στο 47' που έκανε το 1-0 με εντυπωσιακό σουτ από τα 30 μέτρα.

Στο 80ο λεπτό η Κίργιατ Γκατ έφτασε στην ισοφάριση από το σημείο του πέλαντι -απόφαση για την οποία οι Ασπρόμαυρες είχαν τις ενστάσεις τους- . Η Παστίγια ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-1 που έστειλε τις ομάδες στην παράταση.

Εκεί ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε πιέζοντας από την αρχή για το γκολ με την Χέλμβαλ να το βρίσκει τελικά στο δεύτερο μισό της παράτασης διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Οι «Ασπρόμαυρες» προκρίθηκαν έτσι στον τελικό του Round 1 του UEFA Women's Champions League εκεί όπου το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00, θα αντιμετωπίσουν στην Πολωνία, το νικητή του ζευγαριού Σερβέτ-Πογκόν.

ΠΑΟΚ (Θαλής Θεοδωρίδης): Νόιχαους, Γκούνη, Κακαμπούκη, Φεραντάνς, Εστέβεζ (83' Βαρδαλή), Μήτκου, Ανδράδε (115' Δοϊρανλή), Μανίσα (46' Παπαδοπούλου), Κοσκερίδου (72' Δρακογιαννάκη), Χέλμβαλ (122' Κιουρεξίδου), Βλασσόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα