Άρσεναλ: Κρούση στη Μπαρτσελόνα για τον Κουντέ

Νίκος Κικίδης
jules_kounde

bet365

Ο Ζιλ Κουντέ απασχολεί την Άρσεναλ το φετινό καλοκαίρι, η οποία φέρεται να επικοινώνησε με τη Μπαρτσελόνα προκειμένου να εξετάσεις τις πιθανότητες αγοράς του.

Μπορεί το EURO 2024 να έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στην Ευρώπη, όμως την ίδια ώρα η μεταγραφική δραστηριότητα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Το τελευταίο δημοσίευμα της «Sport» χαρακτηριστικά φέρνει στο προσκήνιο τον Ζιλ Κουντέ, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Άρσεναλ.

Οι Λονδρέζοι μάλιστα έχουν επικοινωνήσει τις προθέσεις τους στη Μπαρτσελόνα που από την πλευρά της είναι δεκτική σε ένα σενάριο πώλησης του Γάλλου αμυντικού, εφόσον φυσικά πληρούνται οι οικονομικές προϋποθέσεις.

Ο Κουντέ άλλωστε δεν συμπεριλαμβάνεται στο κλειστό γκρουπ παικτών για τους οποίους οι Μπλαουγκράνα δεν πρόκειται να διαπραγματευτούν με καμία ομάδα και αντιθέτως θα μπορούσε να δει την πόρτα της εξόδου εφόσον καταφτάσει μια καλή προσφορά.

Για χρόνια η Τσέλσι ήταν εκείνη που βολιδοσκοπούσε την περίπτωσή του - ακόμα και πριν υπογράψει στη Μπαρτσελόνα - όμως πλέον οι μνηστήρες αυξάνονται και ο ανταγωνισμός μεγαλώνει.

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχει σχετική εκτίμηση για το ποσό που προτίθεται να πληρώσει η Άρσεναλ, η οποία σε πρώτη φάση έχει φροντίσει να ενημερώσει τους Καταλανούς για το ενδιαφέρον της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα