Τσέλσι: Απαγόρευσε την είσοδο σε σκάουτ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους αγώνες των νέων

Μάρθα Χωριανοπούλου
Τσέλσι: Απαγόρευσε την είσοδο σε σκάουτ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους αγώνες των νέων
Η Τσέλσι έχει δημιουργήσει αναστάτωση στις σχέσεις της με τη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς απαγόρευσε την πρόσβαση σκάουτ των δύο συλλόγων στους αγώνες των ομάδων νέων της.

Ένταση επικρατεί ανάμεσα στις ακαδημίες της Τσέλσι, της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς η πρώτη αποφάσισε να αποκλείσει τους σκάουτ των δύο άλλων ομάδων από τους αγώνες των ακαδημιών της. Σύμφωνα με την «Athletic», οι σκάουτ δεν κατάφεραν να αποκτήσουν διαπίστευση για να παρακολουθήσουν τους αγώνες των νέων της Τσέλσι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ένταση ξεκίνησε όταν σκάουτ των Μπλε θέλησαν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα νέων της Λίβερπουλ, αλλά το αίτημά τους απορρίφθηκε από τους Κόκκινους. Ωστόσο, η Λίβερπουλ από την πλευρά της τόνισε ότι κανένα αίτημα δεν έχει απορριφθεί μέχρι στιγμής. Πλέον όμως , μετά την απαγόρευση της Τσέλσι εδώ και ένα μηνα, οι Κόκκινοι δεν είναι διατεθειμένοι να εγκρίνουν κανένα αίτημα από σκάουτ της Λονδρέζικης ομάδας.

Ο 16χρονος Ρίο Νγκουμόχα ήταν η «αιτία» πίσω από την απόφαση

Η απόφαση της Τσέλσι να αποκλείσει τους σκάουτ της Λίβερπουλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τους αγώνες των ακαδημιών έχει τις ρίζες της στην πρόσφατη μετακίνηση του 16χρονου Ρίο Νγκουμόχα. Ο νεαρός επιθετικός, που θεωρείται ένα από τα πιο υποσχόμενα ταλέντα της ακαδημίας της Τσέλσι, μετακόμισε στη Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι, κάτι που ενόχλησε και με το μπαραπάνω τους Μπλε.

 

Η μεταγραφή αυτή δεν ήταν απλή, καθώς υπήρξε διαδικασία επανεξέτασης από την Premier League για να διασφαλιστεί ότι δεν παραβιάστηκαν κανόνες. Ο Νγκουμόχα, που είχε προσελκύσει και το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποφάσισε τελικά ότι η Λίβερπουλ προσέφερε καλύτερες προοπτικές για την καριέρα του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα