Κέιν: «Δεν αρνήθηκα να προπονηθώ, θα πάω αύριο όπως είναι προγραμματισμένο»

Βασίλης Τεμπέλης
Κέιν: «Δεν αρνήθηκα να προπονηθώ, θα πάω αύριο όπως είναι προγραμματισμένο»
Ο Χάρι Κέιν με μήνυμά του στα social media χαρακτήρισε ψευδή τα δημοσιεύματα που τον έφεραν να είναι αδικαιολογήτως απών από τις προπονήσεις της Τότεναμ και ξεκαθάρισε ότι θα επιστρέψει όπως είναι προγραμματισμένο το Σάββατο (7/8).

Λίγες ώρες μετά τη δήλωση του Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος επιβεβαίωσε ξεκάθαρα το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για τον Χάρι Κέιν, ο 28χρονος Άγγλος διεθνής φορ της Τότεναμ πήρε θέση με μήνυμά του στα social media.

Χαρακτήρισε ψευδή τα δημοσιεύματα που τον έφεραν να είναι αδικαιολογήτως απών από τις προπονήσεις των Σπερς - προκαλώντας την καζούρα από τους οπαδούς της Τσέλσι στο φιλικό των δύο ομάδων του Λονδίνου - και ξεκαθάρισε ότι θα επιστρέψει όπως είναι προγραμματισμένο το Σάββατο (7/8).

«Πριν από περίπου 10 χρόνια έκανα το ντεμπούτο του με την Τότεναμ. Σε όλα αυτά τα χρόνια, οι οπαδοί μου έδειξαν στήριξη και αγάπη. Γι' αυτό και με πονάει να διαβάζω μερικά από τα σχόλια που έγιναν αυτήν την εβδομάδα, και τα οποία αμφισβητούν τον επαγγελματισμό μου.

Δεν θα αναλύσω ιδιαίτερα την κατάσταση, αλλά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι δεν αρνήθηκα - και δεν θα το έκανα ποτέ αυτό - να προπονηθώ. Θα επιστρέψω αύριο στις προπονήσεις, όπως ήταν προγραμματισμένο.

 

Δεν θα έκανα τίποτα να διακινδυνεύσω τη σχέση που έχω με τους οπαδούς, οι οποίοι με στήριξαν ανιδιοτελώς στο διάστημά μου στην ομάδα», αναφέρεται στο μήνυμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα