Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας: Πρώτος σκόρερ σε Boxing Day ο Κέιν, 2-0 ο σούπερ Μόουρα (vid)

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας: Πρώτος σκόρερ σε Boxing Day ο Κέιν, 2-0 ο σούπερ Μόουρα (vid)
Ο Χάρι Κέιν επιβεβαίωσε την καλή του παράδοση ανήμερα της Boxing Day, πέρασε στην πρώτη θέση των σκόρερ πιάνοντας τον Ρόμπι Φάουλερ και ο φοβερός Λούκας Μόουρα με γκολ και ασίστ έγραψε το 2-0 για την Τότεναμ από το πρώτο μέρος.

Άνετο πρώτο ημίχρονο για την Τότεναμ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και μια ακόμα... Boxing Day στη δουλειά για τον Χάρι Κέιν.

Μέσα σε ένα δίλεπτο, οι Σπερς έβαλαν γερές βάσεις νίκης (2-0) κι ο Άγγλος στράικερ έκανε την αρχή, με ωραίο πλασέ στην κίνηση από την ασίστ του Λούκας Μόουρα. Αυτό ήταν το γκολ Νο9 του Κέιν σε Boxing Day, ισοφαρίζοντας έτσι τον ρέκορντμαν εδώ και δύο δεκαετίες, Ρόμπι Φάουλερ.

Στο 34', ο δημιουργός Μόουρα μετατράπηκε σε σκόρερ με απίθανο άλμα και «καρφωτή» κεφαλιά, ενώ η αποβολή του Ζαχά στο 37' απλοποίησε ακόμα περισσότερο τα πράγματα για το σύνολο του Αντόνιο Κόντε.

 

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα