Φόντεν: Παρόμοια φάση με το οφσάιντ του Κέιν, αλλά το γκολ μέτρησε (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Φόντεν: Παρόμοια φάση με το οφσάιντ του Κέιν, αλλά το γκολ μέτρησε (vids)
Ο Φιλ Φόντεν ήταν ο μοναδικός σκόρερ της Σίτι για το 1-0 επί της Μπρέντφορντ και το +8 στην κορυφή, όμως, η φάση από την οποία προήλθε το γκολ κάνει άπαντες ν' απορούν γιατί δεν μέτρησε αντίστοιχα και το τέρμα του Κέιν με την Σαουθάμπτον.

Η Σίτι χάρη στο 1-0 το βράδυ της Τετάρτης κατάφερε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο το 1-1 της Τσέλσι με την Μπράιτον και να κάνει Πρωτοχρονιά στο +8 από τους «μπλε» αποκτώντας ευφορία και άνεση ενόψει της έλευσης του νέου έτους και της συνέχισης της προσπάθειας για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο μοναδικός σκόρερ για τους «πολίτες» στο «Brentford Park» ήταν ο Φιλ Φόντεν, σε φάση που έμοιαζε απόλυτα με αυτή του Χάρι Κέιν στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους της ισοπαλίας (1-1) της Τότεναμ με την Σαουθάμπτον.

Και αυτό έκανε αρκετούς οπαδούς ν' απορούν γιατί δεν μέτρησε το γκολ του Άγγλου επιθετικού των «σπιρουνιών» ή γιατί αντίστοιχα πιστώθηκε το γκολ στον νεαρό ποδοσφαιριστή της Σίτι...

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα