Σον: Κορυφαίος Ασιάτης ποδοσφαιριστής για πέμπτη διαδοχική χρονιά

Σον: Κορυφαίος Ασιάτης ποδοσφαιριστής για πέμπτη διαδοχική χρονιά

Βασίλης Μπαλατσός
Σον: Κορυφαίος Ασιάτης ποδοσφαιριστής για πέμπτη διαδοχική χρονιά
Ο επιθετικός της Τότεναμ, Χιουνγκ Μιν Σον αναδείχθηκε για έβδομη φορά στη καριέρα του και πέμπτη διαδοχική, ως κορυφαίος Ασιάτης ποδοσφαιριστής.

Ο Χιούνγκ Μιν Σον «μονοπωλεί» επί μια πενταετία το βραβείο του κορυφαίου Ασιάτη ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Ο Νοτιοκορεατής επιθετικός και το 2021 έκανε τη διαφορά με τη φανέλα της Τότεναμ και της εθνικής του ομάδας με αποτέλεσμα να πάρει το έβδομο βραβείο του και το πέμπτο διαδοχικό.

O 29χρονος εξτρέμ κέρδισε τα πρώτα του δύο βραβεία τη διετία 2013-14 και από το 2017 είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Στη δεύτερη θέση της ψηφοφορίας βρέθηκε ο επιθετικός της Ζενίτ. Σαρντάρ Αζμούν, στην τρίτη ο επιθετικός της Πόρτο, Μεχντί Ταρεμί, στη τέταρτη ο μέσος της Αλ Χιλάλ, Σαλέμ Αλ Νταουσαρί, ενώ τη πεντάδα πλαισιώνει ο Τακεχίρο Τομιγιάσου της Άρσεναλ.

Ο Σον στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν μετράει 24 παιχνίδια με τη φανέλα της Τότεναμ, έχει σκοράρει εννέα φορές και έχει μοιράσει πέντε ασίστ σε 1725 αγωνιστικά λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα