Λέστερ - Τότεναμ 2-3: Τρομερή ανατροπή στις καθυστερήσεις η Τότεναμ!

Newsroom
Λέστερ - Τότεναμ 2-3: Τρομερή ανατροπή στις καθυστερήσεις η Τότεναμ!
Ο Μπέργκβαϊν με γκολ στο 95' και στο 97' έδωσε τρομερή νίκη 3-2 στην Τότεναμ κόντρα στη Λέστερ και την έφερε μια ανάσα από την τετράδα.

Η Premier League στα καλύτερά της! Στο συγκλονιστικότερο ματς της σεζόν, η Τότεναμ πέτυχε τη μεγαλύτερη φετινή της νίκη, αφού με δυο γκολ στις καθυστερήσεις επικράτησε 3-2 της Λέστερ στο King Power. Στο 90+4' έχανε με 2-1 από τις Αλεπούδες, ωστόσο ο Μπέργκβαϊν με τέρματα στο 90+5' και στο 90+7΄ έδωσε το απίθανο τρίποντο στους Λονδρέζους, που βρέθηκαν στο -1 από την 4η Γουέστ Χαμ, αλλά με 3 ματς λιγότερα.

H Λέστερ κόντρα στη ροή του ματς άνοιξε το σκορ, αφού στο 24ο λεπτό ο Ντάκα πέτυχε το 1-0. Η ομάδα του Κόντε πίεσε, όμως την προσπάθεια του Χόιμπιεργκ έδιωξε στη γραμμή ο Ολμπράιτον. Στο 38', ο Χάρι Κέιν έφερε το ματς στα ίσα, αφού με ωραίο τρόπο απέφυγε τον Σογιούντσου και νίκησε τον Σμάιχελ για το 1-1! Ήταν το 250ο προσωπικό του γκολ σε συλλογικό επίπεδο, το 18ο τέρμα του απέναντι στη Λέστερ και το 15ο του απέναντι στον Σμάιχελ. Ο Κέιν βρέθηκε μια ανάσα από το δεύτερο γκολ, όμως έχασε τεράστια ευκαιρία.

Στο 76' ο Μάντισον άλλαξε ιδανικά με τον Μπαρνς και πέτυχε το 2-1 που θα παρέμενε μέχρι και το 94'! Οι Λονδρέζοι αποδείχθηκαν πολύ σκληροί και στο δυο λεπτά έφεραν τα πάνω κάτω. Στο 90+5' ο Μπέργκβαϊν ισοφάρισε 2-2 και στο 90+7' ο Ολλανδός με υπέροχο τελείωμα διαμόρφωσε το 3-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα