Μπεντανκούρ - Τότεναμ: Επίσημο το deal, 19 εκατ. ευρώ στα ταμεία της Γιουβέντους

Newsroom
Μπεντανκούρ - Τότεναμ: Επίσημο το deal, 19 εκατ. ευρώ στα ταμεία της Γιουβέντους
Ο Ροντρίγκο Μπεντανκούρ είναι κι επίσημα παίκτης της Τότεναμ, η οποία θα καταβάλει 19 εκατ. ευρώ σε βάθος τριετίας + 6 σε μπόνους στη Γιουβέντους για τον Ουρουγουανό μέσο.

Πρώτο επίσημο deal στη χειμερινή περίοδο για την Τότεναμ. Οι Σπερς απέκτησαν τον Ροντρίγκο Μπεντανκούρ από τη Γιουβέντους, η οποία και ανακοίνωσε την πώληση του Ουρουγουανού μέσου για το ποσό των 19 εκατομμυρίων ευρώ συν έξι σε μπόνους.

Ο Μπεντανκούρ ολοκλήρωσε τα ιατρικά τεστ από τη Νότια Αμερική όπου βρίσκεται με την εθνική του ομάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ και έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του που έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2026.

Το ποσό της μεταγραφής θα καταβληθεί σε βάθος τριετίας στα ταμεία των Μπιανκονέρι, ενώ τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ήτοι το 30%, θα λάβει η Μπόκα Τζούνιορς ως ποσοστό μεταπώλησης.

Ο 24χρονος μέσος αποχωρεί, λοιπόν, από το Τορίνο μετά από τεσσεράμισι χρόνια, διάστημα στο οποίο κατέγραψε 181 συμμετοχές με απολογισμό 3 γκολ και 18 ασίστ, ενώ κατέκτησε τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και δύο ιταλικά Σούπερ Καπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα