Φαν Ντάικ: Κάνει δωρεά για τη συμμετοχή της εθνικής Ολλανδίας κωφών στους Deaflympics!

Κώστας Ζάλιαρης
Φαν Ντάικ: Κάνει δωρεά για τη συμμετοχή της εθνικής Ολλανδίας κωφών στους Deaflympics!
Στηρίζοντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του σε κάθε προσπάθεια και ειδικά στα αθλήματα που το έχουν περισσότερο ανάγκη, ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ βοηθάει την αποστολή των κωφών για τους Deaflympics του Μαΐου!

Όπως αναφέρει η De Telegraaf, ο «βράχος» της άμυνας της Λίβερπουλ θέλει να προσφέρει βοήθεια σε όσους αθλητές της Ολλανδίας δώσουν το «παρών» στους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Κωφών για φέτος που θα διεξαχθούν στην Βραζιλία.

Έκανε μια δωρεά που παρέμεινε αδιευκρίνιστη ως προς την αξία του ποσού που πρόσφερε και το έκανε ώστε να συνεισφέρει και να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αποστολή των κωφών Ολλανδών αθλητών για το ταξίδι που θέλουν να κάνουν πόλη Caxias do Sul.

«Το συζήτησα με την οικογένειά μου και θέλουμε να βοηθήσουμε. Τους στηρίζω και έκαναν σπουδαία δουλειά ανεβαίνοντας στην παγκόσμια κατάταξη από την 21η στην 7η θέση. Τους θαυμάζω όλους» φέρεται να ήταν το σχόλιο του Φαν Ντάικ σύμφωνα με την De Telegraaf.

Παράλληλα, προσφέρει και τη φανέλα του από τον τελικό του Carabao Cup ώστε να δημοπρατηθεί, με το ποσό που θα εξασφαλιστεί να πηγαίνει για τον ίδιο σκοπό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα