Λίβερπουλ - Σαλάχ: Υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές

Λίβερπουλ - Σαλάχ: Υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές
Ο Σαλάχ θέλει να μείνει στη Λίβερπουλ, αλλά οι Reds δεν έχουν κάνει ακόμα νέα πρόταση. Η διαφορά είναι σημαντική και τα πάντα είναι ανοιχτά.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στα τέλη Ιανουαρίου δήλωνε αισιόδοξος για τις συνομιλίες της ομάδας με τον Μοχάμεντ Σαλάχ τονίζοντας: «Υπάρχουν, νομίζω, αρκετοί λόγοι για να είμαστε αρκετά αισιόδοξοι. Οι συζητήσεις είναι σε καλό σημείο. Αυτά τα πράγματα χρειάζονται χρόνο. Κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί. Είναι απλώς η κατάσταση». Ο Κλοπ είπε στους οπαδούς του συλλόγου ότι δεν υπάρχει λόγος πανικού. Όλα αυτά είναι αρκετά καθησυχαστικά.

Είναι; Oπως αποκαλύπτει ο Fabrizio Romano, τίποτα δεν έχει συμβεί τους τελευταίους μήνες, οι συζητήσεις έχουν διακοπεί, μιας και ο παίκτης έχει μεταφέρει πως δεν δέχεται τους όρους που του έχουν προτείνει οι Reds. Το συμβόλαιο του Σαλάχ λήγει τον Ιούνιο του 2023. «Θετικές επαφές» ή όχι, υπάρχει ακόμα ένα σημαντικό χάσμα μεταξύ των όσων έχει ζητήσει ο Σαλάχ με αυτά που του δίνει η Λίβερπουλ. Με κάθε εβδομάδα που περνά, η δυναμική της πλευράς του παίκτη δυναμώνει, ο ίδιος θέλει να μείνει, αλλά η Λίβερπουλ πρέπει να αλλάξει στάση!

Ο Αιγύπτιος επιθυμεί να φτάσει το συμβόλαιο του Ντε Μπρόινε και να πλησιάσει τον Κριστιάνο, όμως οι 400.000 λίρες την εβδομάδα είναι ποσό που δύσκολα μπορούν να δώσουν οι Reds! Από την άλλη, κάποιο διοικούντες της Λίβερπουλ έχουν άλλη φιλοσοφία πάνω στο θέμα και πετούν το μπαλάκι στον Σαλάχ! Πιστεύουν πως ο Αιγύπτιος σταρ είναι σε μειονεκτική θέση, μιας και τα ταμεία των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης δεν έχουν αρκετό ρευστό μετά την πανδημία. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθούν την πορεία των επαφών, μιας και ο παίκτης βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα