Μανέ: «Δεν θέλω τη ζωή που κάνει ο Κριστιάνο και ο Νεϊμάρ»

Κώστας Τόπας
Μανέ: «Δεν θέλω τη ζωή που κάνει ο Κριστιάνο και ο Νεϊμάρ»
Ο Σαντιό Μανέ, απέδειξε γι' ακόμα μια φορά πόσο ταπεινός άνθρωπος είναι, μιλώντας σε συνέντευξή του για τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ και τον τρόπο ζωής του.

Ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ μπορεί να είναι ο πιο ταπεινός παίκτης στον κόσμο. Διατηρούσε πάντα τα πόδια του στο έδαφος από το ντεμπούτο του στο ποδόσφαιρο κι αυτό διότι δεν ξεχνά ποτέ από πού προέρχεται και τι έχει βιώσει. Ένιωσε πείνα, σε πολύ μικρή ηλικία εργάστηκε στα χωράφια στη Σενεγάλη και δεν είχε την ευκαιρία να πάει στο σχολείο.

Σήμερα γράφει ιστορία με την φανέλα των «Reds» κι αδιαμφισβήτητα θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον πλανήτη του ποδόσφαιρου. Μιλώντας στην «Equipe» ο 29χρονος Σενεγαλέζος, αναφέρθηκε στον τρόπο ζωής του αλλά και στο αν θα του άρεσε να έχει τις πολυτέλειες που έχουν ποδοσφαιριστές όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ.

«Δεν θέλω να δώσω την εντύπωση ότι είμαι λέκτορας, αλλά είναι αλήθεια ότι υπάρχουν ορισμένες αξίες που κυκλοφορούν στο ποδόσφαιρο που με ενοχλούν. Αντί όμως να επικρίνω δυνατά, μερικές φορές προτιμώ να αποστασιοποιηθώ λίγο. Το κύριο πράγμα είναι να μην αλλάξεις, και δεν νομίζω ότι έχω αλλάξει. Και, για ένα αγόρι που κατάγεται από μια μικρή πόλη της Σενεγάλης, Κασαμάνσε, είναι ήδη μεγάλη νίκη να αντιστέκεσαι σε όλα αυτά.

Δεν θα ήθελα να έχω μια ζωή όπως αυτή που έχουν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ. Τους ακολουθώ στα κοινωνικά δίκτυα και αυτό μου αρκεί. Λατρεύω την εξαιρετική ζωή τους, αλλά αυτή η ζωή δεν είναι φτιαγμένη για μένα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σαντιό Μανέ στο γαλλικό Μέσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα