Τσέλσι: Αναστέλλεται και η χορηγία με την Hyundai

Τσέλσι: Αναστέλλεται και η χορηγία με την Hyundai

Νίκος Κικίδης
Τσέλσι: Αναστέλλεται και η χορηγία με την Hyundai
Ακόμα ένας χορηγός της Τσέλσι εγκαταλείπει το... καράβι, με την νοτιοκορεάτικη εταιρεία αυτοκινήτων, Hyundai, να ανακοινώνει πως αναστέλλει επ΄αόριστον τη συνεργασία της με το κλαμπ.

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα για την Τσέλσι, η οποία βλέπει τον έναν χορηγό μετά τον άλλον να βάζει στον «πάγο» τη συνεργασία τους! Η αρχή έγινε από τη βρετανική εταιρεία τηλεφωνίας, Three UK, η οποία ανέστειλε τη χορηγία της με το κλαμπ και τον ίδιο δρόμο ακολούθησε μόλις λίγες μέρες αργότερα και η Hyundai.

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία αυτοκινήτων αποφάσισε να διακόψει μέχρι νεοτέρας τη συμφωνία της με τους Λονδρέζους, λόγω των κυρώσεων που επέβαλε η βρετανική κυβέρνηση στον Ρώσο ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

«Μέσω της συνεργασίας μας με την Τσέλσι, είμαστε περήφανοι υποστηρικτές των παικτών των φιλάθλων και το ποδοσφαιρικών αρχών. Ωστόσο, από τις τρέχουσες συνθήκες, λάβαμε την απόφαση να αναστείλουμε τις δραστηριότητες μάρκετινγκ και επικοινωνίας με το κλαμπ μέχρι νεοτέρας» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι Νοτιοκορεάτες στην ανακοίνωσή τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα