Κλοπ: «Όποιος ξαναπεί ότι ο Αλεξάντερ-Άρνολντ δεν αμύνεται, θα τον βγάλω νοκ-άουτ!»

Κλοπ: «Όποιος ξαναπεί ότι ο Αλεξάντερ-Άρνολντ δεν αμύνεται, θα τον βγάλω νοκ-άουτ!»

Κώστας Τόπας
Κλοπ: «Όποιος ξαναπεί ότι ο Αλεξάντερ-Άρνολντ δεν αμύνεται, θα τον βγάλω νοκ-άουτ!»
Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Άρσεναλ ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Αλεξάντερ-Άρνολντ και τον υπερασπίστηκε για την κριτική που ακούει για τα αμυντικά του καθήκοντα.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει ακάθεκτη στο πρωτάθλημα, καθώς αυτή τη φορά κατέκτησε σπουδαία νίκη στο «Έμιρεϊτς» με 2-0 της Άρσεναλ και πλέον βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

Παρά την άνετη νίκη, ορισμένοι οπαδοί της Λίβερπουλ είχαν έντονα παράπονα από τις αμυντικές τοποθετήσεις του Αλεξάντερ Άρνολντ. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο 23χρονος Άγγλος δεξιός οπισθοφύλακας αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα έχοντας να αντιμετωπίσει τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι. Κάτι που οδήγησε τους επικριτές του να τον κατηγορήσουν ότι δεν ξέρει πώς να αμυνθεί.

Ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το τέλος της αναμέτρησης ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Αλεξάντερ Άρνολντ και τον υπερασπίστηκε για την κριτική που ακούει για τα αμυντικά του καθήκοντα.

«Όποιος ξαναπεί ότι ο Τρεντ δεν μπορεί να παίξει άμυνα, τότε να έρθει σε έμενα και θα τον βγάλω νοκ-άουτ! Δεν μπορώ να το ακούω άλλο αυτό. Δεν ξέρω τι παραπάνω πρέπει να κάνει αυτό το παιδί», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός στο «Sky Sports», που προφανώς έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του παίκτη του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα