Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραδέχθηκε ότι έσπασε το κινητό οπαδού και ζήτησε συγγνώμη μέσω Instagram

Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραδέχθηκε ότι έσπασε το κινητό οπαδού και ζήτησε συγγνώμη μέσω Instagram

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: Παραδέχθηκε ότι έσπασε το κινητό οπαδού και ζήτησε συγγνώμη μέσω Instagram
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλησε να απολογηθεί για το ξέσπασμά του σε νεαρό οπαδό της Έβερτον και σε μια προσπάθεια να επανορθώσει τον προσκάλεσε στο Ολντ-Τράφορντ για να παρακολουθήσει ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Έβερτον έγινε πρώτο θέμα συζήτησης και αντικείμενο έρευνας των Κόκκινων Διαβόλων. Τελικά, το αντικείμενο που φάνηκε να πετάει στο έδαφος ο Πορτογάλος στο «επίμαχο» βίντεο, δεν ήταν η επικαλαμίδα του, αλλά το κινητό τηλέφωνο ενός οπαδού των Ζαχαρωτών.

Ο ίδιος ο CR7 παραδέχθηκε εμμέσως το συμβάν, δηλώνοντας τη συγγνώμη του για το ξέσπασμά του λίγες ώρες μετά με ανάρτηση στο Instagram. Σε αυτήν ξεκαθάρισε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε πρότυπα για τα μικρά παιδιά και κάλεσε τον νεαρό υποστηρικτή της Έβερτον στο «Ολντ Τράφορντ» ως ένδειξη αλληλεγγύης και για να επανορθώσει για την κίνησή του.

«Δεν είναι ποτέ εύκολο να αντιμετωπίζεις συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή που βιώνουμε τώρα. Ωστόσο, πάντα πρέπει να δείχνουμε σεβασμό, υπομονή και να θέτουμε το παράδειγμα για όλα τα νέα παιδιά που αγαπούν το όμορφο άθλημα. Θα ήθελα να απολογηθώ για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, να προσκαλέσω τον εν λόγω υποστηρικτή να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι στο ''Ολντ Τράφορντ'' σε ένδειξη αλληλεγγύης και fair-play», έγραψε αναλυτικά ο Πορτογάλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα