Τσέλσι: Και ο πρόεδρος του NBA ως επενδυτής για τις μετοχές της Τσέλσι!

Κώστας Ζάλιαρης
Τσέλσι: Και ο πρόεδρος του NBA ως επενδυτής για τις μετοχές της Τσέλσι!
Ο ισχυρός άνδρας του μαγικού κόσμου του NBA, Λάρι Τάνενμπαουμ, θα συμμετέχει στο κονσόρτιουμ του αφεντικού των Σέλτικς, Στιβ Παλιούκα για τις μετοχές της Τσέλσι!

Το SkyNews μετέδωσε πως ο Τένενμπαουμ, στον οποίο ανήκουν αρκετοί αθλητικοί σύλλογοι στην Βόρεια Αμερική, θα είναι στο σχήμα που ετοιμάζει ο Παλιούκα, ο οποίος θα καταθέσει μέχρι τη λήξη της διορίας, την προσφορά του (αξίας δισεκατομμυρίων) για να πάρει το μετοχικό πακέτο της Τσέλσι από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Στην ομάδα του ιδιοκτήτη των Μπόστον Σέλτικς φέρεται να βρίσκεται ως επενδυτής και ο συνιδιοκτήτης του Facebook, Εντουάρντο Σάβεριν.

Υπενθυμίζεται πως οι τέσσερις επικρατέστεροι ενδιαφερόμενοι για τους «μπλε» του Λονδίνου έχουν και αυτή την εβδομάδα στην διάθεσή τους μέχρι την κατάθεση των οριστικών προτάσεων για τον λονδρέζικο σύλλογο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα