Νότιγχαμ: Στην Ελλάδα για υπογραφές ο Κούπερ

Νότιγχαμ: Στην Ελλάδα για υπογραφές ο Κούπερ
Στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τη Νότιγχαμ και να μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για μεταγραφές είναι ο Στιβ Κούπερ.

Ο Στιβ Κούπερ ήταν ο άνθρωπος που παρέλαβε τη Νότιγχαμ Φόρεστ κάτω από τη ζώνη και την οδήγησε, 41 παιχνίδια αργότερα, στην Premier League, για πρώτη φορά έπειτα από 23 χρόνια. Ο 43χρονος Ουαλός προπονητής με απολογισμό 24 νίκες, 11 ισοπαλίες και μόλις έξι ήττες ανέβασε τους «Reds» στα μεγάλα σαλόνια, σε μια απίθανη πορεία. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε αποθεώσει τον Κούπερ για όσα εντυπωσιακά πέτυχε, ο τελευταίος είναι ενθουσιασμένος με όσα έχει βρει στη Φόρεστ και οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί.

Ο 43χρονος είναι στην Ελλάδα, όπου και συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ουαλός είναι πολύ στην επέκταση της συνεργασίας, ενώ στο τραπέζι έπεσαν και τα μεταγραφικά σχέδια, μιας και οι υποχρεώσεις της νέας σεζόν είναι πολλές και δύσκολες. Οπως τονίζεται στο δημοσίευμα, η Νότιγχαμ θέλει να ανταμείψει τον Κούπερ, κάτι που θα αποτυπωθεί στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα