Μάντσεστερ Σίτι: Η νέα εκτός έδρας φανέλα των «πολιτών»

Μάντσεστερ Σίτι: Η νέα εκτός έδρας φανέλα των «πολιτών»

Newsroom
Μάντσεστερ Σίτι: Η νέα εκτός έδρας φανέλα των «πολιτών»
Η Μάντσεστερ Σίτι παρουσίασε τη νέα της εκτός έδρας εμφάνιση η οποία είναι αφιερωμένη στην περίοδο 1969-1970, όπου η ομάδα είχε κερδίσει τρία τρόπαια.

Μετά από μία δεκαετία οι «πολίτες» επιστρέφουν σε εμφάνιση με κόκκινες και μαύρες ρίγες για τα εκτός έδρας παιχνίδια τους. Η επιλογή αυτή δεν είναι τυχαία, αφού μία αντίστοιχη εμφάνιση μ' αυτή είχε φορεθεί τη σεζόν 1969-1970, όταν η Μάντσεστερ Σίτι κατέκτησε το πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα ευρωπαϊκό της τρόπαιο (Κύπελλο Κυπελλούχων), αλλά και το Λιγκ Καπ και το Κύπελλο Αγγλίας. Η φανέλα αυτή μάλιστα είχε χρησιμοποιηθεί και στους τρεις αυτούς τελικούς.

Μία παρόμοια εκτός έδρας φανέλα είναι χρησιμοποιηθεί την σεζόν 2011-2012, όταν η Σίτι κατέκτησε για πρώτη φορά πρωτάθλημα μετά από 44 χρόνια. Η νέα αυτή εμφάνιση αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο tour που κάνει η ομάδα τώρα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο παιχνίδι κόντρα στην Κλαμπ Αμέρικα την Πέμπτη (21/07-03:30).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα