Μάντσεστερ Σίτι: Μεγάλη διαφορά με την Μπράιτον στα χρήματα για Κουκουρέγια

Μάντσεστερ Σίτι: Μεγάλη διαφορά με την Μπράιτον στα χρήματα για Κουκουρέγια
Η Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί να αποκτήσει τον Μαρκ Κουκουρέγια από την Μπράιτον, όμως ακόμα υπάρχει δρόμος μέχρι να υπάρξει ταύτιση απόψεων.

Οι «πολίτες» ολοκληρώνουν την πώληση του Ολεκσάντρ Ζιντσένκο στην Άρσεναλ και ως εκ τούτου μένει χωρίς παίκτες για την θέση του αριστερού μπακ, αφού το συμβόλαιο του Μπενζαμάν Μεντί είναι ακόμα σε αναστολή και ο παίκτης έχει αποκλειστεί από τις υποχρεώσεις της ομάδας λόγω των κατηγοριών βιασμού που τον βαραίνουν.

Έτσι, η Μάντσεστερ Σίτι θέλει τον Μαρκ Κουκουρέγια για να αντικαταστήσει τον Ουκρανό, όμως η Μπράιτον δεν είναι εύκολος συνομιλητής. Οι «γλάροι» αξιώνουν περίπου 59 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του, αφού μην ξεχνάμε πως ο 23χρονος Ισπανός αριστερός μπακ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην Premier League (39 συμ. 1 γκολ και 2 ασίστ, 3.290 αγωνιστικά λεπτά) ενώ έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι και το 2026.

Σύμφωνα με τη αγγκλική έκδοση του «espn», οι «πολίτες» δεν έχουν σκοπό να δώσουν τόσα χρήματα για να κάνουν δικό τους τον Κουκουρέγια και σκοπεύουν να κάνουν μία προσφορά της τάξεως των 35 εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να τα βρουν κάπου εκεί στα χρήματα με την Μπράιτον, η ίδια πηγή αναφέρει πως θα αφήσουν την περίπτωσή του και θα κοιτάξουν αλλού για βασικό αριστερό μπακ. Ο Πεπ υπολογίζει στους Λαπόρτ, Άκε και Κανσέλο για την κάλυψη της θέσης του δεύτερου θεωρητικά αριστερού οπισθοφύλακα που θα έπρεπε να έχει η ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα