Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δίνει 45 εκατ. για τον Κούνια της Ατλέτικο

Newsroom
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δίνει 45 εκατ. για τον Κούνια της Ατλέτικο
Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο υπ' ατμόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει μια πρόταση ύψους 45 εκατομμυρίων λιρών για τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ματέους Κούνια.

Τον 23χρονο Βραζιλιάνο, Ματέους Κούνια, της Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που κουράστηκε από τα... τερτίπια του Κριστιάνο Ρονάλντο και σκέφτεται ως και πρόωρη λύση του συμβολαίου του.

Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν μάλιστα ενημερωθεί ότι ο Βραζιλιάνος διεθνής, είναι πρόθυμος να μετακομίσει στο Μάντσεστερ, παρά το γεγονός ότι εντάχθηκε στην Ατλέτικο μόλις το περασμένο καλοκαίρι και συμφώνησε με τους «ροχιμπλάνκος» για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Κούνια μπήκε ως αλλαγή στο 83ο λεπτό για την Ατλέτικο το βράδυ της Δευτέρας (15/8) κόντρα στη Χετάφε, στην πρεμιέρα της ομάδας στη La Liga. Τα γκολ των «κολτσονέρος» έβαλαν οι συνεργάτες του Κούνια, Μοράτα (δύο) και Αντουάν Γκριεζμάν.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά των «κόκκινων διαβόλων», συνεχίζονται οι συζητήσεις και για το συμβόλαιο του μέσου της Γιουβέντους, Άντριεν Ραμπιό για τη μεσαία γραμμή, ενώ σχετικά με τη γραμμή κρούσης εξετάζονται επίσης η περίπτωση του 35χρονου «killer» της Λέστερ Τζέιμι Βάρντι, εκείνη του 29χρονου επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν Μάουρο Ικάρντι -που βρίσκεται στη λίστα με τους... ανεπιθύμητους στο Παρίσι- και ο Ραούλ Ντε Τομάς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα