Νότιγχαμ Φόρεστ: Πάνω από δύο μήνες εκτός ο Νιακατέ

Νότιγχαμ Φόρεστ: Πάνω από δύο μήνες εκτός ο Νιακατέ

Newsroom
Νότιγχαμ Φόρεστ: Πάνω από δύο μήνες εκτός ο Νιακατέ
Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς η σεζόν για την Νότιγχαμ Φόρεστ, αφού ο Μούσα Νιακατέ θα μεινεί εκτός για περισσότερο από δύο μήνες.

Ο 26χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής όπου τα «Tricky Trees» αντιμετώπισαν την Γουέστ Χαμ και νίκησαν με 1-0. Ο Νιακατέ αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή στο 79ο λεπτό με τον Κουκ να περνάει στην θέση του.

Το πρόβλημα που αποκόμισε στον ιγνυακό τένοντα ο Γάλλος σέντερ μπακ θα τον κρατήσει εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Νότιγχαμ Φόρεστ για περισσότερο από δύο μήνες, μιας και οι εξετάσεις έδειξαν πως είναι χειρότερο απ' ότι αρχικά αναμενόταν.

Η εξέλιξη αυτή αφήνει την αγγλική ομάδα με τους ΜακΚένα, Γουόραλ, Κουκ, Μπιανκόνε και Μπε Σο για το κέντρο της άμυνας για μία ομάδα που παίζει με τριάδα, κι αυτό σημαίνει πως είναι πιθανό η Φόρεστ, που έχει ήδη κάνει 16 μεταγραφές, να μπει ξανά στο μεταγραφικό παζάρι για να «ψωνίσει» έναν επιπλέον στόπερ, αλλά κι έναν ακραίο μπακ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα