Τσέλσι: Σκέφτεται να αποζημιώσει τον Μπάρκλεϊ για να λύσει το συμβόλαιό του

Τσέλσι: Σκέφτεται να αποζημιώσει τον Μπάρκλεϊ για να λύσει το συμβόλαιό του

Newsroom
Τσέλσι: Σκέφτεται να αποζημιώσει τον Μπάρκλεϊ για να λύσει το συμβόλαιό του
Η μεταγραφή του Ρος Μπάρκλεϊ στην Τσέλσι αποδείχθηκε πλήρως αποτυχημένη και τώρα οι Λονδρέζοι ψάχνουν τρόπο να απεμπλακούν από το συμβόλαιό του σκεφτόμενοι ακόμα και το ενδεχόμενο της λύσης του.

Ο 28χρονος Άγγλος μέσος έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του πενταετούς συμβολαίου του και οι ιθύνοντες του λονδρέζικου κλαμπ, βλέποντας πως δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες για την απόκτησή του, σκέφτονται μέχρι και την πρόωρη λύση της μεταξύ τους συνεργασίας σύμφωνα με την «Sun», παρά την παχυλή αποζημίωση που θα χρειαστεί. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιό του αγγίζει τα 12 εκατ. ευρώ για την φετινή σεζόν.

Η διοίκηση της ομάδας σκέφτεται να του προσφέρει ένα σημαντικό μέρος αυτού για να λυθεί από τώρα η μεταξύ τους συνεργασία, όμως είναι άγνωστο αν ο παίκτης θα συναινέσει χαρίζοντας κάποια χρήματα στην ομάδα για την ελευθερία του.

Ο Τόμας Τούχελ πήρε κανονικά τον παίκτη στο tour που έκανε η ομάδα στις ΗΠΑ, όμως, έπειτα από την επιστροφή από κει, δεν έχει αγωνιστεί στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Μία πιθανή αποχώρησή του θα βοηθήσει την Τσέλσι να εξοικονομήσει πόρους για τον μεταγραφικό της σχεδιασμό και την ολοκλήρωση της απόκτησης του Άντονι Γκόρντον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα