Τσέλσι: Φινάλε στις μεταγραφές με Ζακάρια

Βασίλης Μπαλατσός
Τσέλσι: Φινάλε στις μεταγραφές με Ζακάρια
Η Τσέλσι έκλεισε τις μεταγραφές την με την απόκτηση του διεθνή Ελβετού μεσοαμυντικού, Ντένις Ζακάρια με μονοετή δανεισμό και οψιόν αγοράς.

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε η Τσέλσι την ενίσχυση της στην πρώτη μεταγραφική περίοδο της «μετά-Αμπράμοβιτς» εποχής. Οι Λονδρέζοι την τελευταία... ώρα των μεταγραφών ανακοίνωσαν τη «βόμβα» Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ και στη συνέχεια προστέθηκε το «κερασάκι» στην τούρτα με την απόκτηση του Ντένις Ζακάρια με μονοετή δανεισμό από τη Γιουβέντους και οψιόν αγοράς.

Ο Τόμας Τούχελ ζήτησε την απόκτηση μεσοαμυντικού μετά το άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του στην Premier League, oι Μπλε κατέθεσαν πρόταση 50 εκατομμυρίων ευρώ στον Άγιαξ για την αγορά του Ένζο Άλβαρες, η οποία δεν έγινε αποδεκτή. Η Τσέλσι «έτρεξε» την περίπτωση του υψηλόσωμου (1.91 μ.) ποδοσφαιριστή που έχει την ευχέρεια να παίξει τόσο ως εξάρι όσο και ως στόπερ. Οι Μπιανκονέρι απέκτησαν τον Ζακάρια τον προηγούμενο Γενάρη από τη Γκλάντμπαχ αντί 8,6 εκατομμυρίων ευρώ και κατέγραψε 15 συμμετοχές με τη Γιουβέντους, έχοντας ένα γκολ και μια ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα