Τσέλσι: Απολύθηκε ο Τούχελ!

Τσέλσι: Απολύθηκε ο Τούχελ!

Κώστας Ζάλιαρης
Τσέλσι: Απολύθηκε ο Τούχελ!
Ο κόμπος έφτασε στο χτένι πολύ γρήγορα και η Τσέλσι αποφάσισε ν' απολύσει τον Τόμας Τούχελ μετά το 1-0 από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ στο Champions League!

Η φετινή αδιόρθωτη κατάσταση, το γεγονός πως η ομάδα περισσότερο παιδεύεται στο γήπεδο παρά βελτιώνεται, οι «εκρήξεις» όπως για παράδειγμα η κόντρα με τον Κόντε και τα άσχημα αποτελέσματα στα εγχώρια και το Champions League, οδήγησαν το νέο αφεντικό της Τσέλσι στην απόφαση για αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία.

Στις 100 μέρες της θητείας του στην ιδιοκτησία, ο Τοντ Μπόελι επέλεξε ν' απομακρύνει από την άκρη του πάγκου τον Τούχελ, παρά το γεγονός πως ο Γερμανός ήταν εκείνος που στην έναρξη του 2021 είχε αλλάξει όλη την πορεία της ομάδας και κατάφερε να την οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης και του κόσμου σε συλλογικό επίπεδο.

Μερικές ώρες μετά το 1-0 από την Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ στην έναρξη των ομίλων του Champions League, ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του Τόμας Τούχελ από την τεχνική ηγεσία, ως μέτρο για την περαιτέρω εξέλιξη του συλλόγου στο αγωνιστικό κομμάτι. Ειδικά από τη στιγμή που η Τσέλσι είναι η ομάδα που διέθεσε τα περισσότερα εκατομμύρια για ενίσχυση το φετινό καλοκαίρι στην Premier, οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις δεν έχουν υπομονή...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα