Premier League: Ανατροπή και νίκες για Γουέστ Χαμ και Πάλας

Premier League: Ανατροπή και νίκες για Γουέστ Χαμ και Πάλας

Newsroom
Premier League: Ανατροπή και νίκες για Γουέστ Χαμ και Πάλας
Συνέχεια στις νίκες για τη Γουέστ Χαμ, η οποία γύρισε το ματς απέναντι στην Φούλαμ για να επικρατήσει 3-1. Νίκη με ανατροπή και για την Πάλας που λύγισε τη Λιντς (2-1) και επέστρεψε στα τρίποντα.

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Φούλαμ; Η ατίθαση Γουέστ Χαμ δεν τα παράτησε ποτέ, ανάτρεψε το σκορ χάρη στον επιθετικό πλουραλισμό της και τελικά πήρε τη νίκη με 3-1 που την απομάκρυνε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Παρά το κάκιστο ξεκίνημα με το γκολ του Περέιρα (5΄), οι Hammers δεν έχασαν την ψυχολογία τους και κατάφεραν να απαντήσουν στο 29΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπόουεν. Στο 62΄ο Σκαμάκα ολοκλήρωσε την ανατροπή για το 2-1, με τον Αντόνιο να προσθέτει το κερασάκι στην τούρτα και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 90+1΄.

Bαθμολογικό «οξυγόνο» για την Κρίσταλ Πάλας

Tη δεύτερη της νίκη σε οκτώ παιχνίδια πανηγύρισε η Κρίσταλ Πάλας, η οποία επικράτησε με 2-1 της Λιντς, με ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τη συμπλήρωση δεκαλέπτου με τον Στρούικ, όμως η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά έβγαλε αντίδραση. Στο 24' μετά από εκτέλεση φάουλ του Ολίσε ο Έντουαρντ ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή τους στο 76' όταν ο Ζαχά έβγαλε τον Εζέ σε θέση βολής από το όριο της περιοχής, ο Βρετανός χαφ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Η Κρίσταλ Πάλας έπιασε στους εννέα βαθμούς τη Λιντς και ανέβηκε στη 15η θέση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα