ΓεροΓιοβάισα: Πριν τη Χρυσή Μπάλα, ο Μπενζεμά θα κρίνει και το clasico

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
ΓεροΓιοβάισα: Πριν τη Χρυσή Μπάλα, ο Μπενζεμά θα κρίνει και το clasico
Ο γεροΓιοβάισα επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά και έχει μερικές ευκαιρίες από τα ματς του Σαββατοκύριακου.

Γεια σας φίλοι μου.

Εδώ είμαστε και πάλι. Αφήνουμε την Euroleague και θα πιάσουμε το ποδόσφαιρο, το οποίο έχει ωραία ματσάκια αυτό το Σαββατοκύριακο. Ξεκίνημα με Premier League και το ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι. Σε αντίθετη τροχιά οι δύο ομάδες. Η ομάδα του Πεπ πετάει και από την άλλη το σύνολο του Κλοπ προβληματίζε εντός των τειχών. Όσο ο Χάαλαντ κάνει τέτοια ματς οι πολίτες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και από κανέναν. Πάμε λοιπόν στο διπλό της Σίτι στο 1.90. Έχει ρίσκο αλλά επιλέγουμε να στηρίξουμε την καλύτερη ομάδα αυτην την εποχή.

Έχουμε και το Τότεναμ-Έβερτον. Ο Κόντε έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο Λονδίνο και τα αποτελέσματα αυτής φαίνονται στο γήπεδο. Κέιν, Σον, Ριτσάρλισον δημιουργούν όμορφες καταστάσεις μπροστά και μέσα στην έδρα της είναι εντυπωσιακή. Τα ζαχαρωτά δεν είναι σταθερά ούτε φέτος και ο άσσος στο ημίχρονο προσφέρεται στο 1.98. Δεν χάνεις αυτά τα δωράκια.

Τέλος έχουμε τη ματσάρα της Ρεάλ με τη Μπαρτσελόνα, το clasico. Επείδη μου αρέσουν τα δύσκολα θα ασχοληθώ με την απόλυτη ματσάρα. Δεν υπάρχουν πια εκεί Μέσι και Ρονάλντο, όμως ζούμε στην εποχή του Μπενζεμά. Έτσι πριν πάρει τη Χρυσή Μπάλα τη Δευτέρα, θα κάνει τα δικά του στο clasico και θα το κρίνει υπέρ της Ρεάλ. Αγαπάμε τον Πέδρι, αλλά η Μπαρτσελόνα θα υποκλιθεί στον Μπενζεμά. Στο 2.20 ο άσσος της Ρεάλ.

Καλή τύχη σε όλους. Εμπιστευτείτε με και δεν θα χάσετε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα