Τσέλσι: Συμφωνία με τον Τζο Σιλντς της Σαουθάμπτον και τον Λόρενς Στιούαρτ της Μονακό

Τσέλσι: Συμφωνία με τον Τζο Σιλντς της Σαουθάμπτον και τον Λόρενς Στιούαρτ της Μονακό

Newsroom
Τσέλσι: Συμφωνία με τον Τζο Σιλντς της Σαουθάμπτον και τον Λόρενς Στιούαρτ της Μονακό
Η Τσέλσι συνεχίζει την ανακατασκευή του οργανογράμματός της κι ετοιμάζεται να προσθέσει δύο νέα επιτελικά στελέχη στην ραχοκοκαλιά της.

Σύμφωνα με τον «Athletic», η προσθήκη του Τζο Σιλντς στους «μπλε του Λονδίνου» έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και σύντομα θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωσή της. Μπορεί ο Άγγλος σκάουτερ μόλις το καλοκαίρι να μετακόμισε στην Σαουθάμπτον από την Μάντσεστερ Σίτι, όπου έγινε από αρχισκάουτερ των ακαδημιών, αρχισκάουτερ της πρώτης ομάδας, όμως φαίνεται πως πρόκειται να μετακινηθεί εκ νέου. Η θέση που αναμένεται να αναλάβει είναι αυτή του διευθυντή της «στρατολόγησης» παικτών.

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως πηγαίνουν καλά οι συνομιλίες και με τον Κρίστοφερ Βιβέλ, τον 35χρονο Γερμανό, που έλυσε την συνεργασία με την Λειψία στις αρχές του μήνα, στην οποία ήταν τεχνικός διευθυντής. Αναμένεται να αναλάνει την ίδια θέση και στους Λονδρέζους.

Το «Athletic» και ο Ντέιβιντ Όρνσταϊν ήρθε να προσθέσει και την περίπτωση του Λόρενς Στιούαρτ, του τεχνικού διευθυντή της Μονακό. Μεταξύ αυτού και της Τσέλσι υπάρχει ήδη συμφωνία. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με τεράστια εμπειρία, αφού έχει εργαστεί, πέραν από τους Μονεγάσκους, για την Μάντσεστερ Σίτι, την Έβερτον, την Λειψία και γενικότερα για τον όμιλο της Ρεντ Μπουλ.

Μάλιστα, η δική του περίπτωση ταιριάζει και στο μοντέλο της πολυϊδιοκτησίας που θέλει να εφαρμόσει ο Τοντ Μπόελι στην Τσέλσι, αφού τόσο η Μονακό που βρίσκεται τώρα, όσο και η Λειψία και η Μάντσεστερ Σίτι, που είχε δουλέψει στο παρελθόν, δουλεύουν με τέτοιο μοντέλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα