Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συζητήσεις με τον Ντε Χέα για νέο συμβόλαιο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συζητήσεις με τον Ντε Χέα για νέο συμβόλαιο

Σωτήρης Μυκονίου
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συζητήσεις με τον Ντε Χέα για νέο συμβόλαιο
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε συνομιλίες με τον Ντε Χέα για την ανανέωση του συμβολαίου του σύμφωνα με τους «Times».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ενεργοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης (20/12) την οψιόν των Ράσφορντ, Σο, Νταλότ και Φρεντ επεκτείνοντας την συνεργασία μαζί τους για ακόμη έναν χρόνο. Δεν έκαναν το ίδιο όμως, με εκείνη του Νταβίντ Ντε Χέα.

Η ομάδα του Μάντσεστερ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον αρχηγό της για την υπογραφή νέου συμβολαίου για το οποίο όμως ο Ισπανός κίπερ θα χρειαστεί να δεχθεί μία σημαντική μείωση στις απολαβές του, αφού η διοίκηση της ομάδας δεν προτίθεται να του δώσει πάλι τα 18-20 εκατ. ευρώ με τα οποία αμείβεται τώρα.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι κι αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που έγινε χρήση της οψιόν και στους άλλους παίκτες, αφού κι αυτοί θα μιλήσουν για νέα, πιο μακροχρόνια, συμβόλαια με την ομάδα, απλά δεν ήθελαν οι ιθύνοντές της να είναι με το... μαχαίρι στο λαιμό λόγω χρόνου στις διαπραγματεύσεις.

Αυτό δεν έγινε στην περίπτωση του Ντε Χέα, ο οποίος από 1η Γενάρη θα έχει το δικαίωμα να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει. Η Γιουνάιτεντ ξέρει πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα και ποντάρει σ' αυτό, ώστε να δεχθεί μία μείωση στις αποδοχές του και να υπογράψει ένα μικρής διάρκεια συμβόλαιο.

Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε πως θα κυλήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα