Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έτοιμη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα του Έντσο Φερνάντες και να τη... βγει στη Λίβερπουλ

Ιάσονας Θεριός
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έτοιμη να ενεργοποιήσει τη ρήτρα του Έντσο Φερνάντες και να τη... βγει στη Λίβερπουλ
Σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να πληρώσει τα 120 εκατομμύρια της ρήτρας του Έντσο Φερνάντες που μέχρι πρότινος βρισκόταν ένα βήμα πριν τη Λίβερπουλ.

Όσα κάνει στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα και οι εμφανίσεις τού στο Μουντιάλ με την Αργεντινή τον έχουν βάλει στη λίστα των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων. Άλλωστε, ο Έντσο Φερνάντες, κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δείχνει πως μπορεί να λάμψει σε οποιαδήποτε μεσαία γραμμή.

Και μπορεί μέχρι πρότινος η Λίβερπουλ να ήταν αυτή που φαινόταν να βρίσκεται κοντά στην πολυπόθητη υπογραφή του, μια άσπονδη αντίπαλος όμως, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να της... κάνει χαλάστρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, οι Κόκκινοι Διάβολοι είναι έτοιμοι να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα των 120 εκατομμυρίων του 21χρονου, βλέποντας στο πρόσωπό του τον εκλεκτό για το κέντρο της ομάδας του Τεν Χαγκ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα