Κάρντιφ: Πλήρωσε την πρώτη δόση για την μεταγραφή του Σάλα

Newsroom
Κάρντιφ: Πλήρωσε την πρώτη δόση για την μεταγραφή του Σάλα
Σύμφωνα με το BBC, η Κάρντιφ πλήρωσε την πρώτη δόση για την μεταγραφή του Σάλα στην Ναντ λίγες ημέρες προτού συμπληρωθούν τέσσερα χρόνια από τον θάνατό του.

Το πρωτό αυτό «τσεκ» των Ουαλών υπολογίζεται κάπου στα 8 εκατ. ευρώ και χάρη σ' αυτό εκείνοι ελπίζουν η FIFA να άρει το την απαγόρευση μεταγραφών που έχει επιβάλλει στην ομάδα.

Η μεταγραφή του Εμιλιάνο Σάλα από την Ναντ στην Κάρντιφ ολοκληρώθηκε τυπικά στις 19 Ιανουαρίου του 2019, δέκα μέρες προτού συμπληρωθούν τέσσερα χρόνια από το τραγικό συμβάν που του κόστισε την ζωή του, την συντριβή του αεροσκάφους που τον μετέφερε στο Κάρντιφ.

Η Κάρντιφ είχε αρνηθεί αρχικά να πληρώσει τα χρήματα και γι' αυτό της είχε επιβληθεί απαγόρευση τριών μεταγραφικών παραθύρων από την FIFA. Οι Ουαλοί πήγαν την υπόθεση στα δικαστήρια, αλλά η έφεσή τους δεν είχε αποτέλεσμα. Έτσι έφτασαν μέχρι και το CAS με την ακρόαση της υπόθεσης να διεξάγεται νωρίτερα μέσα στην χρονιά που πέρασε. Οι ίδιοι υποστήριξαν δεν ήταν υποχρεωμένοι να πληρώσουν, αφού ο Σάλα δεν παρουσιάστηκε ποτέ επίσημα ως παίκτης της ομάδας. Η απόφαση αναμένεται στα τέλη του Γενάρη ή στις αρχές του Φλεβάρη.

Τον περασμένο μήνα ο πρόεδρος της Κάρντιφ, Μεχμέτ Νταλμάν επιβεβαίωσε πως έλαβε ένα τιμολόγιο από την Ναντ για την πρώτη δόση των 6 εκατ. ευρώ, ωστόσο η πληρωμή που έγινε ήταν μεγαλύτερη από κείνο το νούμερο. Ο ίδιος τόνισε πως κι άλλες νομικές συζητήσεις βρίσκονται εν εξελίξει και συνεχίζονται.

Η Κάρντιφ πιστεύει πως η FIFA θα άρει την απαγόρευση μεταγραφών μετά την πληρωμή της δόσης, έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει μεταγραφές, αφού μην ξεχνάμε πως βρίσκεται στην 20η θέση της Championship και χρειάζεται ενίσχυση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα