Μάντσεστερ Σίτι: Ο Έρλινγκ Χάαλαντ στο εξώφυλλο πασίγνωστου περιοδικού

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Έρλινγκ Χάαλαντ στο εξώφυλλο πασίγνωστου περιοδικού

Newsroom
Μάντσεστερ Σίτι: Ο Έρλινγκ Χάαλαντ στο εξώφυλλο πασίγνωστου περιοδικού
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ άφησε κάτω τα μαλλιά του, φόρεσε ένα σακάκι αξίας 3.800 λιρών και πόζαρε για το εξώφυλλο του GQ.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, παραχώρησε συνέντευξη και φωτογραφήθηκε για το πασίγνωστο περιοδικό GQ. Μίλησε ανοιχτά για τις φιλοδοξίες του για το Champions League και το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ αναφέρθηκε και στον διαλογισμό που τον έχει βοηθήσει να αντιμετώπισει το άγχος.

[Το GQ είναι αμερικανικό διεθνές μηνιαίο ανδρικό περιοδικό με έδρα τη Νέα Υόρκη, το οποίο ιδρύθηκε το 1931].

Ο διεθνής Νορβηγός επιθετικός, που απολαμβάνει μια φανταστική πρώτη σεζόν με τον σύλλογο του Μάντσεστερ, σημειώνοντας 33 γκολ σε 30 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έγινε... μοντέλο για μια ημέρα, φορώντας ένα σακάκι αξίας 2.000 λιρών, καθώς και ένα πουλόβερ αξίας 690 λιρών. Σε μια άλλη φωτογραφία του έντυπου τον βλέπουμε να φοράει ολόλευκα με ένα σακάκι αξίας 3.800 λιρών και ένα πουλόβερ αξίας 325 λιρών.

Ο ίδιος, στο πλάισιο της συνέντευξής του, δήλωσε: «Θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να κερδίσω τρόπαια εδώ με τη Μάντσεστερ Σίτι και να προσπαθήσω να αλλάξω το παιχνίδι, στόχος μου είναι να κερδίσω το Champions League».

Σχετικά με την Εθνική Νορβηγίας: «Η Νορβηγία είναι ένα μικρό, μικρό έθνος, 5,5 εκατομμύρια, νομίζω λιγότερα. Οπότε δεν είμαστε ένα μεγάλο έθνος. Αλλά και πάλι βλέπετε στο Παγκόσμιο Κύπελλο μικρά έθνη που κάνουν φανταστικά πράγματα. 'Ελπίζουμε να προκριθούμε (το 2026), αυτός είναι ο μεγαλύτερος στόχος μου μαζί τους. Ελπίζω ότι μια μέρα θα μπορέσω να παίξω νοκ-άουτ παιχνίδια με τη Νορβηγία».

Ο Χάαλαντ εστιάζει στην πνευματική πλευρά του παιχνιδιού πιο έντονα από τους περισσότερους. Πριν από μερικά χρόνια, συγκέντρωσε τα βλέματα για τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του σε στάση διαλογισμού. «Νομίζω ότι είναι πολύ καλό πράγμα. Για να χαλαρώσεις, να προσπαθήσεις να μην σκέφτεσαι πάρα πολύ. Γιατί το άγχος δεν είναι καλό για κανέναν. Δεν μου αρέσει να είμαι αγχωμένος και προσπαθώ να μην είμαι. Αλλά η έννοια του διαλογισμού είναι να προσπαθείς να αφήνεις τέτοιου είδους σκέψεις. Είναι πραγματικά ατομικό, αλλά για μένα έχει λειτουργήσει πολύ καλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα