Όταν ο Γκουαρδιόλα προειδοποίησε τη Σίτι: «Αν μου πείτε ψέματα, θα φύγω»

Όταν ο Γκουαρδιόλα προειδοποίησε τη Σίτι: «Αν μου πείτε ψέματα, θα φύγω»

Newsroom
Όταν ο Γκουαρδιόλα προειδοποίησε τη Σίτι: «Αν μου πείτε ψέματα, θα φύγω»
Στο πλαίσιο της διαμάχης της Μάντσεστερ Σίτι με την Premier League για παραβίαση οικονομικών κανονισμών, η «Sun» υπενθυμίζει τα λόγια που είπε κάποτε ο Καταλανός τεχνικός της ομάδας Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου. Η Μάντσεστερ Σίτι υπόλογη για πάνω από 100 οικονομικές παραβιάσεις μεταξύ της εννιαετίας 2009-2018. Οι επιπτώσεις της παραπομπής των Σίτιζενς μπορεί να είναι τεράστιες, όχι μόνο σε αθλητικό επίπεδο (απώλεια βαθμών ή και τίτλων) αλλά και δομικά.

Για παράδειγμα η βρετανική «Sun» υπενθυμίζει ότι ο τεχνικός της ομάδας Πεπ Γκουαρδιόλα, προειδοποίησε τον σύλλογο ότι αν του έλεγαν ψέματα σχετικά με υποθετικές παραβάσεις των οικονομικών κανόνων, θα έφευγε.

Το καλοκαίρι του 2020 δήλωσε: «Είπα στους ανθρώπους μας: "Πείτε μου τα πάντα για τις υποψίες που υπάρχουν εκεί έξω. Τους κοίταξα και τους πίστεψα 100% από την πρώτη μέρα, οπότε κατέληξα να τους υπερασπιστώ. Τους είπα: "Αν μου πείτε ψέματα, την επόμενη μέρα δεν θα είμαι εδώ. Θα είμαι έξω και δεν θα είστε πια φίλοι μου» .

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα