Αθπιλικουέτα: «Θυμάμαι μόνο τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου»

Αθπιλικουέτα: «Θυμάμαι μόνο τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου»

Αθπιλικουέτα: «Θυμάμαι μόνο τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου»
Ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα μίλησε για τον σοκαριστικό τραυματισμό στο κεφάλι του, στο παιχνίδι απέναντι στη Σαουθάμπτον και τόνισε πως θυμάται μόνο τον κόσμο να φωνάζει το όνομα του.

Ο Θέσαρ Αθπιλικουέτα υπέστη έναν σοκαρισιτκό τραυματισμό στο παιχνίδι του Σαββάτου (18/2) ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Σαουθάμπτον, αφού δέχθηκε κλωτσιά στο κεφάλι από τον Σεκού Μαρά στην προσπάθειά του να κάνει ανάποδο ψαλίδι και αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.

Την πρώτη του προπόνηση έκανε σήμερα (22/02) ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, τονίζοντας πως θυμάται μόνο τους οπαδούς, οι οποίοι φώναζαν ρυθμικά το όνομά του.

Αναλυτικά δήλωσε ο 33χρονος αμυντικός: «Νιώθω καλά. Είναι υπέροχο που μετά το εξιτήριο που πήρα από το νοσοκομείο είμαι εδώ στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να χαιρετήσω όλα τα μέλη και να παρακολουθήσω την προπόνηση. Ήταν τρομακτικό, ιδιαίτερα για την οικογένεια μου, οφείλω να ομολογήσω πως το μόνο που θυμάμαι είναι την μπάλα να φεύγει από το κόρνερ. Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι όταν ξύπνησα είναι να ακούω από τον κόσμο να φωνάζει το όνομά μου και ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είναι θέμα ενστίκτου όπως είπα, απλά θυμάμαι να ακούω το όνομα μου και να χειροκροτώ το κοινό. Περνάμε μια δύσκολη φάση και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, όλη η εμπειρία μου με τον τραυματισμό με έκανε να τα δω όλα λίγο διαφορετικά. Θα χρειαστώ ένα χρονικό διάστημα για να αναρρώσω και να ξεκινήσω τη δουλειά για την επιστροφή μου στα γήπεδα. Βήμα-βήμα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα