Λίβερπουλ: Οι επτά στόχοι για τη μεσαία γραμμή μετά την απόσυρση για Μπέλινγκχαμ

Λίβερπουλ: Οι επτά στόχοι για τη μεσαία γραμμή μετά την απόσυρση για Μπέλινγκχαμ

Εκτός ο Μπέλιγχαμ, μέσα επτά άλλα ονόματα στη λίστα της Λίβερπουλ
Η Λίβερπουλ αποφάσισε να αφήσει οριστικά την περίπτωση του Τζουντ Μπέλινγκχαμ και σκοπεύει να κινηθεί με τα ίδια χρήματα για 2-3 προσθήκες στη μεσαία γραμμή. Αυτοί είναι οι επτά επικρατέστεροι στη λίστα του Γιούργκεν Κλοπ.

Το μεταγραφικό καλοκαίρι προμηνύεται θερμό για τη Λίβερπουλ, η οποία σκοπεύει να κινηθεί για να καλύψει αρκετές «τρύπες» στο ρόστερ με βασική προτεραιότητα αυτή της μεσαίας γραμμής. Ωστόσο, δεν πρόκειται να δώσει μάχη τελικά για τον Νο1 στόχο της αγοράς των χαφ, που ακούει στο όνομα Τζουντ Μπέλινγκχαμ.

Οι Reds αποφάσισαν να αφήσουν οριστικά την περίπτωση του νεαρού Άγγλου σταρ για τον οποίο ενδιαφέρονταν ζεστά εδώ και ενάμιση χρόνο, καθώς το συνολικό κόστος της μεταγραφής θα ξεπερνούσε κατά πολύ τα 100 εκατομμύρια ευρώ και στη διοίκηση του κλαμπ κατέληξαν πως μια τέτοια κίνηση ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους και θα υποθήκευε τις υπόλοιπες ανάγκες της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Μπορεί, όμως, να αποσύρθηκε από την περίπτωση του διεθνούς μέσου της Ντόρτμουντ, αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δεν υπάρχουν άλλοι παίκτες στη λίστα της. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η Λίβερπουλ θα κινηθεί σίγουρα για δύο ή τρεις μέσους, έχοντας στα ραντάρ της επτά παίκτες. Αυτοί είναι οι:

  • Μέισον Μάουντ (Τσέλσι)
  • Κόνορ Γκάλαχερ (Τσέλσι)
  • Αλέξις Μακ Άλιστερ (Μπράιτον)
  • Ματέους Νούνιες (Γουλβς)
  • Μόιζες Καϊσέδο (Μπράιτον)
  • Ράιαν Χράφενμπερχ (Μπάγερν)
  • Γιούρι Τίλεμανς (Λέστερ)

Το όνομα του Μάουντ ακούγεται εδώ και καιρό για τους Reds κι αποτελεί μία από τις πιο εφικτές επιλογές, καθώς το συμβόλαιό του στην Τσέλσι λήγει το καλοκαίρι του 2024 και δεν φαίνεται πως θα ανανεώσει. Μακ Άλιστερ και Καϊσέδο μοιάζει δύσκολο να αποχωρήσουν από κοινού από την Μπράιτον, με τον πρώτο να έχει κεντρίσει τα βλέμματα πολλών κορυφαίων συλλόγων χάρη και στο μαγικό Μουντιάλ που πραγματοποίησε με την Αργεντινή, ενώ ο δεύτερος πρόσφατα υπέγραψε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2027.

Νούνιες και Χράφενμπερχ είναι δύο περιπτώσεις για τις οποίες οι ιθύνοντες του κλαμπ φέρεται να έχουν ήδη ανοίξει επαφές, ενώ η περίπτωση του Βέλγου μέσου της Λέστερ, Τίλεμανς, θα προσελκύσει επίσης κι άλλους συλλόγους, από τη στιγμή που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα