Τσέλσι: Τα... άκουσε ο Μπόελι από τους φίλους των Μπλε στο «Stamford Bridge»

Τσέλσι: Τα... άκουσε ο Μπόελι από τους φίλους των Μπλε στο «Stamford Bridge»

Ιάσονας Θεριός
chelsea_fans_boehly
Η Τσέλσι παραπαίει, γνώρισε την ήττα από την Μπράιτον, τρίτη διαδοχική σε όλες τις διοργανώσεις και οι οργισμένοι οπαδοί της στις κερκίδες του «Stamford Bridge» τα... έβαλαν με τον Τοντ Μπόελι.

Μια ωραία ατμόσφαιρα στις τάξεις της Τσέλσι. Απογοητευμένοι, πληγωμένοι, οργισμένοι. Μόνο οι ίδιοι οι φίλοι των Μπλε ξέρουν πώς αισθάνονται, βλέποντας την ομάδα τους από το καλοκαίρι να έχει ξοδέψει έναν… πακτωλό χρημάτων, περίπου 500 εκατομμύρια, σε ηχηρές μεταγραφές αλλά στο γήπεδο να είναι αποκαρδιωτική.

Αυτό συνέβη και κόντρα στην Μπράιτον, με τους Γλάρους να κυριαρχούν στο Λονδίνο και να παίρνουν σπουδαία νίκη με ανατροπή, υποχρεώνοντας την Τσέλσι στην τρίτη διαδοχική της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις από όταν ανέλαβε ως υπηρεσιακός τεχνικός ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Κάπως έτσι, ορισμένοι οπαδοί των Μπλε, οι οποίοι βρίσκονταν κοντά στο σημείο της κερκίδας όπου κάθεται ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τοντ Μπόελι, άνοιξαν κουβέντα με τον Αμερικανό, εκφράζοντας τα δυσάρεστα συναισθήματά τους, προς τον άνθρωπο που από το καλοκαίρι του 2022 ηγείται διοικητικά, χωρίς επιτυχία προς το παρόν, της Τσέλσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα