Ο Τεν Χαγκ αποθέωσε τον διακαή του πόθο, Κέιν: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης με προσωπικότητα»

Ιάσονας Θεριός
Ο Τεν Χαγκ αποθέωσε τον διακαή του πόθο, Κέιν: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης με προσωπικότητα»
Λάδι στη... φωτιά του έντονου ενδιαφέροντος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Χάρι Κέιν έβαλε ο Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Άγγλου πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων (27/04-22:15).

Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζονται να διασταυρώσουν τα ξίφη τους σε ένα παιχνίδι κρίσιμο για την τετράδα, που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ωστόσο, η μεταξύ τους μονομαχία που φαίνεται πως θα σηκώσει τη μεγαλύτερη συζήτηση στο Νησί πιθανότατα θα λάβει χώρα τον Ιούνιο εκτός των τεσσάρων γραμμών.

Κι αυτό διότι οι Κόκκινοι Διάβολοι δείχνουν έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να «κλέψουν» τον ηγέτη των Σπερς, Χάρι Κέιν, και να τον προσγειώσουν στο «Ολντ Τράφορντ». Ήδη πολλά αγγλικά δημοσιεύματα εμφανίζουν το όνομα του Άγγλου φορ στην κορυφή της λίστας της ομάδας του Έρικ Τεν Χαγκ που στην επερχόμενη μεταγραφική περίοδο θα κινηθεί για σέντερ φορ.

Και σε όλη αυτή τη φημολογία ήρθαν να προστεθούν τα αποθεωτικά για τον 29χρονο σχόλια του Ολλανδού τεχνικού εν όψει του ματς απέναντι στην Τότεναμ.

«Τα νούμερά του τα λένε όλα, αλλά και όλες οι κομβικές ενέργειές του πριν το γκολ, οι τελικές πάσες. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και έχει σπουδαία προσωπικότητα. Είναι καταφανές το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του», δήλωσε αρχικά.

 

«Έχουμε το σχέδιο μας, πρέπει να αμυνθούμε ως ομάδα, είναι ένας έξυπνος παίκτης, δεν πρέπει να του επιτρέψουμε να βρεθεί σε καταστάσεις από τις οποίες θα μπορέσει να ορίσει τα πράγματα στο παιχνίδι», ανέφερε ο Τεν Χαγκ σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Γιουνάιτεντ θα επιχειρήσει να αντιμετωπίσει τον Κέιν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα