Άρσεναλ: Χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν Σαλιμπά και Ζιντσένκο

Άρσεναλ: Χάνουν το υπόλοιπο της σεζόν Σαλιμπά και Ζιντσένκο

Ο Σαλιμπά αποχώρησε τραυματίας από το ματς κόντρα στη Σπόρτινγκ
Άσχημα μαντάτα για τον Μικέλ Αρτέτα, καθώς τόσο ο Γουίλιαμ Σαλιμπά όσο και ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο θα χάσουν το υπόλοιπο της σεζόν της Άρσεναλ.

Με δυο απώλειες θα πορευτεί η Άρσεναλ στην τελική ευθεία της σεζόν, καθώς τόσο ο Γουίλιαμ Σαλιμπά όσο και ο Ολεκσάντρ Ζιντσένκο δεν θα είναι διαθέσιμοι για τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές της Premier League. Δύο από τα βασικά γρανάζια της αμυντικής γραμμής του Μικέλ Αρτέτα ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμού, τα οποία θα τους κρατήσουν εκτός δράσης.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έχει έντονες ενοχλήσεις στη μέση του μετά από το δεύτερο ματς με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τους «16» του Europa League και έκτοτε παραμένει εκτός προπονήσεων, ενώ από την πλευρά του ο Ουκρανός αριστερός μπακ τραυματίστηκε στην κνήμη στην αναμέτρηση με την Νιούκαστλ.

Στους τελευταίους αγώνες της σεζόν οι Κανονιέρηδες θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά την Μπράιτον (εντός), την Νότιγχαμ Φόρεστ (εκτός) και την Γουλβς (εντός). Οι Λονδρέζοι είναι στο -1 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο από τους Πολίτες.

 

Ο Σαλιμπά μέτρησε 33 συμμετοχές με τρία γκολ και μια ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μέχρι τον τραυματισμό του δεν έχασε ματς της Premier League. Από την πλευρά του ο Ζιντσένκο στην πρώτη του σεζόν στο Λονδίνο είχε 33 εμφανίσεις με δυο ασίστ και ένα γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα