Μάντσεστερ Σίτι: Περνά στην αντεπίθεση για τις 115 οικονομικές παραβάσεις!

Μάντσεστερ Σίτι: Περνά στην αντεπίθεση για τις 115 οικονομικές παραβάσεις!

Μάντσεστερ Σίτι: Περνά στην αντεπίθεση για τις 115 οικονομικές παραβάσεις!
Επιθετική στρατηγική και... έξω από το γήπεδο από τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον της διαδικασίας που κατέληξε στο πόρισμα των 115 οικονομικών παραβάσεων από τους Citizens μεταξύ 2009 και 2018.

«Επιθετικό ποδόσφαιρο» σε όλα τα επίπεδα από τη Μάντσεστερ Σίτι! Μια ημέρα μετά τη συγκλονιστική εμφάνιση και το 4-0 εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης που τους έστειλε στον τελικό του Champions League, οι Citizens έπιασαν και το ζήτημα με τις 115 οικονομικές παραβάσεις που κατηγορούνται από την Premier League.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των «Times», οι Πολίτες αποφάσισαν να κινηθούν νομικά απέναντι στο πόρισμα της ανεξάρτητης δικαστικής επιτροπής της Premier League και στηρίζονται σε δυο επίπεδα.

Αρχικά αμφισβητούν ανοικτά την εγκυρότητα των ερευνών που πραγματοποιήθηκαν πάνω στην υπόθεση, ενώ έθεσαν θέμα ακεραιότητας για τον επικεφαλής της δικαστικής επιτροπής, Μάρεϊ Ρόζεν, καθώς όπως αναγράφεται στο προφίλ του είναι «μέλος της Άρσεναλ».

Σε κάθε περίπτωση πάντως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει ακόμα... μέλλον, με το αγγλικό δημοσίευμα να υποστηρίζει πως μπορεί να χρειαστούν έως και τέσσερα χρόνια για να τελεσιδικήσει!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα