Τσέλσι: Κλείνει τον Ουγκάρτε της Σπόρτινγκ με 60 εκατ. ευρώ

Νίκος Κικίδης
Ουγκάρτε
Πολύ κοντά στην απόκτηση του 22χρονου χαφ, Μανουέλ Ουγκάρτε, από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας βρίσκεται η Τσέλσι, η οποία σκοπεύει να πληρώσει τη ρήτρα του ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Τη «μάχη» για την απόκτηση του Μανουέλ Ουγκάρτε φαίνεται πως κέρδισε η Τσέλσι! Παρά το γεγονός πως ο Ουρουγουανός βρέθηκε πολύ κοντά σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν πριν από μερικές εβδομάδες, η «σφήνα» των Μπλε άλλαξε πλήρως τα δεδομένα.

Σύμφωνα με τη «Record» ο μέσος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας προτίμησε τελικά τη μετακόμισή του στο Λονδίνο και άναψε το πράσινο φως στην Τσέλσι, η οποία από την πλευρά της ανακοίνωσε στα Λιοντάρια πως σκοπεύει να πληρώσει τη ρήτρα ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ ο 22χρονος χαφ θα αμείβεται με 3,5 εκατομμύρια ευρώ ανά έτος κατά τη θητεία του στο Λονδίνο, αν και δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή η διάρκεια του συμβολαίου.

Τη φετινή σεζόν ο Ουγκάρτε κατάφερε να λάμψει με τις εμφανίσεις του με τη Σπόρτινγκ Λισαβόντας σε Πορτογαλία και Europa League, με απολογισμό 47 εμφανίσεις και μια ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα