Τότεναμ: Οι Σπερς εξετάζουν την περίπτωση Χάρι Μαγκουάιρ

Newsroom
Έπαινοι Τεν Χαγκ σε Μαγκουάιρ
Η Τότεναμ φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Χάρι Μαγκουάιρ καθώς ο σύλλογος του βόρειου Λονδίνου προχωράει τα καλοκαιρινά μεταγραφικά του σχέδια μετά τον διορισμό του νέου προπονητή Άγγελου Ποστέκογλου.

Το μέλλον του Άγγλου αμυντικού Χάρι Μαγκουάιρ στο «Ολντ Τράφορντ» είναι εξαιρετικά αβέβαιο. Ο έμπειρος στόπερ δεν πιέζει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά διατηρεί ανοιχτό στο μυαλό του το ενδεχόμενο μια μεταγραφής, ενώ από πλευρά της και η ομάδα είναι πρόθυμη να προχωρήσει σε λύση του συμβολαίου του αποπληρώνοντας τα συμφωνηθέντα.

Σύμφωνα με βρετανικά Μέσα, η Τότεναμ τσεκάρει την περίπτωσή του μετά την επισημοποίηση της πρόσληψης Ποστέκογλου, με τον 57χρονο τεχνικό να παίζει βασικό ρόλο στην απόφαση για τους μεταγραφικούς στόχους των «Spurs».Η περίπτωση του Μαγκουάιρ είναι μια επιλογή, με την Τότεναμ να είναι σε θέση να κινηθεί για την αγορά του, σε περίπτωση που υπάρξει κοινή απόφαση για την απόκτησή του.

Ο πρώην αστέρας της Λέστερ έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα στη Γιουνάιτεντ, ενώ ο επικεφαλής της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ εξέφρασε ανησυχίες για τον μικρό ρόλο του στην ομάδα. Ο 30χρονος κινδυνεύει να χάσει τη διεθνή του θέση αν συνεχίσει στον πάγκο και τη νέα σεζόν οπότε μια μεταγραφή θα έκανε τα πράγματα πιο απλά για εκείνον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα