Γκουντογκάν: Ζήτησε περισσότερο χρόνο από την Μπαρτσελόνα

Ο Γκουντογκάν ετοιμάζει βαλίτσες για Βαρκελώνη

bet365

Σύμφωνα με την Mundo Deportivo ο Ιλκάι Γκουντόγκαν ζήτησε περισσότερο χρόνο από την Μπαρτσελόνα για να δώσει την οριστική του απάντηση.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν ολοκλήρωσε ιδανικά την έβδομη σεζόν του στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι Πολίτες κατέκτησαν το πρώτο Champions League της ιστορίας τους και ο Γερμανός χαφ ως αρχηγός μετά το πρωτάθλημα και το FA Cup σήκωσε και την κούπα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων και αφού... κόπασαν οι πανηγυρισμοί ο έμπειρος μέσος καλείται να αποφασίσει για το μέλλον του. Το συμβόλαιο του με τη Σίτι ολοκληρώνεται και καλείται να εξετάσει τις επιλογές του.

Τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημέρων τον παρουσίαζαν «κλεισμένο» στην Μπαρτσελόνα, όμως η περίπτωση του δεν έχει τελειώσει ακόμα. Σύμφωνα με ην Mundo Deportivo ο διεθνής χαφ ζήτησε περισσότερο χρόνο για να δώσει την οριστική του απάντηση.

Εκτός από την Μπαρτσελόνα τον Γκουντογκάν διεκδικεί ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει να τον κρατήσει στη Σίτι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα