Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεν προχωρά του Κέιν, σε πρώτο πλάνο ο Χόιλουντ

rasmus_hojlund
Η μεταγραφή του Χάρι Κέιν δεν προχωρά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν σκοπεύει να καλύψει τις απαιτήσεις της Τότεναμ ύψους 120 εκατ. ευρώ και σε πρώτο πλάνο φαίνεται να περνά η περίπτωση του ανερχόμενου Δανού, Ράσμους Χόιλουντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε από νωρίς προφανή την πρόθεσή της να αποκτήσει τον Χάρι Κέιν, αλλά οι διαδικασίες του deal φαίνεται πως σταματούν πριν καν αρχίσουν

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή πρόοδος μεταξύ των Κόκκινων Διαβόλων και της Τότεναμ, η οποία είναι ανένδοτη στις απαιτήσεις της για τον ηγέτη της και δεν προτίθεται να τον πουλήσει για λιγότερα από 120 εκατομμύρια ευρώ. Μία κατάσταση που ωθεί τη Γιουνάιτεντ σε άλλες λύσεις.

Συγκεκριμένα, παίρνοντας ως δεδομένο τη στάση της Τότεναμ και τη γενικότερη δυσκολία των διαπραγματεύσεων παραδοσιακά με τον ιδιοκτήτη της, Ντάνιελ Λίβι, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ έχει αποφασίσει να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις κι αυτή που συγκεντρώνει όλο και περισσότερους πόντους είναι του Ράσμους Χόιλουντ.

Ο ανερχόμενος φορ της Αταλάντα, επονομαζόμενος από πολλούς ως ο «Δανός Χάαλαντ», βρίσκεται στη λίστα του κλαμπ και συνιστά μια πολύ πιο οικονομική λύση-επένδυση, αφού μπορεί να αποκτηθεί με τα μισά χρήματα από τον 30χρονο πια, Κέιν, αλλά και από τον Βίκτορ Οσιμέν για τον οποίο η Γιουνάιτεντ δείχνει να παρατά τα όπλα, επίσης με «αγκάθι» τις διαπραγματεύσεις με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο Χόιλουντ εντυπωσίασε τη φετινή σεζόν με τους Μπεργκαμάσκι με 10 γκολ και 4 ασίστ καθώς και με την εθνική Δανίας, στην οποία πέτυχε πέντε γκολ στις πρώτες τέσσερίς του συμμετοχές μέσα στο 2023. Υψηλόσωμος (1,91 μ.) και με τρομερή ταχύτητα για το σκαρί του, ο 20χρονος έχει κάτι από... Χάαλαντ και κουμπώνει στα θέλω του Τεν Χαγκ, ενώ πρόσφατα δήλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ, σε μια ένδειξη πως είναι έτοιμος να πατήσει «Ολντ Τράφορντ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα