Ράις: Απέρριψε την πρώτη πρόταση της Άρσεναλ η Γουέστ Χαμ λόγω της εμπλοκής της Μάντσεστερ Σίτι

Ράις: Απέρριψε την πρώτη πρόταση της Άρσεναλ η Γουέστ Χαμ λόγω της εμπλοκής της Μάντσεστερ Σίτι
Σύμφωνα με αγγλικό μέσο, η ανάμειξη της Μάντσεστερ Σίτι στην υπόθεση μεταγραφής του Ράις είχε ήδη αντίκτυπο, αφού η Γουέστ Χαμ απέρριψε την πρώτη προσέγγιση των Άρσεναλ.

Το «Athletic» αποκάλυψε την Πέμπτη πως η Άρσεναλ έκανε την πρώτη επίσημη πρότασή της στην Γουέστ Χαμ για την απόκτηση του Ντέκλαν Ράις, όμως δεν παίζει πλέον μόνη της για την απόκτηση του Άγγλου αμυντικού μέσου, αφού στην «κούρσα» για την μεταγραφή του φαίνεται να μπαίνει και η Μάντσεστερ Σίτι.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η απόρριψη της προσφράς αυτής της Άρσεναλ από τα «σφυριά» σύμφωνα με την «DailyMail». Μπορεί ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, να επιβεβαίωσε πως θα πουληθεί ο παίκτης το προσεχές καλοκαίρι, ωστόσο αυτό θα γίνει μόνο με το κατάλληλο τίμημα, το οποίο μετά την εμπλοκή των «πολιτών» είναι πιθανό να ανέβει.

Για τον 24χρονο Άγγλο αμυντικό χαφ είχαν ακουστεί και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου, με την τελευταία να μένει εκτός λόγω των οικονομικών μεγεθών που αναμένεται να φτάσει η συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση.

Η διοίκηση της Γουέστ Χαμ αξιώνει περίπου 130 εκατ. ευρώ για τον αρχήγο της. Η πρώτη πρόταση των «κανονιέρηδων» ήταν αρκετά χαμηλότερη από τον ποσό αυτό και γι' αυτό απορρίφθηκε άμεσα. Σύμφωνα με το «SkySports», εκείνη ξεπερνούσε τα 90 εκατ. ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα