Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έτοιμη να προσφέρει 53 εκατ. ευρώ για τον Πίκφορντ της Έβερτον

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έτοιμη να προσφέρει 53 εκατ. ευρώ για τον Πίκφορντ της Έβερτον

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έτοιμη να προσφέρει 53 εκατ. ευρώ για τον Πίκφορντ της Έβερτον
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Daily Star», η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 53 εκατ. ευρώ για τον Τζόρνταν Πίκφορντ της Έβερτον.

Η πιθανότητα αποχώρησης του Νταβίντ Ντε Χέα έχει κάνει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σκέφτεται ήδη τις εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που αποτελέσει παρελθόν ο Ισπανός κίπερ.

Μία εξ' αυτών φαίνεται πως είναι ο Τζόρνταν Πίκφορντ, αφού σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Daily Star», o 29χρονος Άγγλος τερματοφύλακας, που είναι βασικός στην Έβερτον, αλλά και την εθνική Αγγλίας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι έτοιμοι να προσφέρουν 53 εκατ. ευρώ στα «ζαχαρώτα» προκειμένου να πάρουν την συγκατάθεσή τους και να τον ντύσον στα κόκκινα, αφού μην ξεχνάμε πως εκείνος ανανέωσε τον περασμένο Φλεβάρη μαζί τους μέχρι το 2027.

Η ανάγκη που έχει η Έβερτον για να βρει χρήματα ώστε να ενισχύσει περισσότερο το ρόστερ της μπορεί να την «πιέσει» περισσότερο στο να απαντήσει θετικά σε μία ενδεχόμενη πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα φτάσει στα μεγέθη αυτά.

 

Όσον για τον ίδιο τον Πίκφορντ, μία τέτοια μεταγραφή θα μπορούσε να τον φέρει να κερδίζει από 6,1 εκατ. ευρώ ετησίως 12,2, δηλαδή τα διπλά απ' όσα έχει λαμβάνειν τώρα. Ο Άγγλος τερματοφύλακας ήταν κομβικός στην φετινή σεζόν για την Έβερτον βοηθώντας να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια και είχε 8 clean sheets.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα