Νιούκαστλ: «Έκλεισε» ο Τονάλι και γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή Ιταλού ποδοσφαιριστή!

Νιούκαστλ: «Έκλεισε» ο Τονάλι και γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή Ιταλού ποδοσφαιριστή!
Ο Σάντρο Τονάλι προβάρει τη φανέλα της Νιούκαστλ, καθώς οι Καρακάξες συμφώνησαν σε όλα με τη Μίλαν για το ποσό των 70 εκατομμυρίων ευρώ, καθιστώντας τον 23χρονο μέσο την ακριβότερη μεταγραφή Ιταλού ποδοσφαιριστή!

Οριστικά στη Νιούκαστλ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σάντρο Τονάλι, σε ένα ηχηρό deal για τις Καρακάξες που αποτελεί παράλληλα το ακριβότερο όλων των εποχών για Ιταλό παίκτη!

Η ομάδα του Έντι Χάου βρήκε τη χρυσή τομή με τη Μίλαν στα 70 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους κι έτσι ο 23χρονος χαφ, ο οποίος είχε δώσει τα χέρια με το αγγλικό κλαμπ εδώ και μερικές μέρες, θα φορά την ασπρόμαυρη φανέλα για τα επόμενα έξι χρόνια με συμβόλαιο ως το 2029!

Ο Τονάλι θα αμείβεται ετησίως με επτά εκατομμύρια ευρώ συν δύο σε μορφή μπόνους και έχει ολοκληρώσει ήδη τα ιατρικά τεστ, που σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση. Όσο αφορά τη Μίλαν, διατήρησε και ένα σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης.

Η μεταγραφή των 70 εκατομμυρίων ευρώ θέτει νέο ρεκόρ για Ιταλό παίκτη, με το προηγούμενο να είναι η μεταγραφή του Ζορζίνιο από τη Νάπολι στην Τσέλσι αντί 57 εκατομμυρίων ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα