Ο Spiderman, Τομ Χόλαντ είναι (ακόμη) Τότεναμ αλλά θέλει το καλό του Κέιν: «Πήγαινε στη Ρεάλ»

Ο Spiderman, Τομ Χόλαντ είναι (ακόμη) Τότεναμ αλλά θέλει το καλό του Κέιν: «Πήγαινε στη Ρεάλ»

Ο Τομ Χόλαντ θέλει το... καλό του Χάρι Κέιν
Ο «Spiderman», AKA Τομ Χόλαντ, παραδέχτηκε πόσο δύσκολο είναι να υποστηρίζει την Τότεναμ χωρίς να έχει δει ποτέ του τίτλο και έστειλε μήνυμα στον Χάρι Κέιν να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης για να... σώσει την καριέρα του!

Δεν είναι εύκολο να είσαι Τότεναμ, δεν ήταν ούτε στο παρελθόν, πόσω μάλλον τώρα που θεωρείται μια από τις Big-6 της Premier League, και βλέπει τις υπόλοιπες είτε να κατακτούν τίτλους είτε να παίζουν στην Ευρώπη είτε να κυνηγούν τα κορυφαία ονόματα του μεταγραφικού παζαριού.

Στην περίπτωση των φετινών Σπερς δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Και οι φίλοι της ομάδας περνούν δύσκολα. Ακόμα και οι πιο διάσημοι εξ αυτών, όπως ο Τομ Χόλαντ.

Ο άνθρωπος που ενσαρκώνει τον Spiderman στις τελευταίες ταινίες της Marvel είναι από μικρός Τότεναμ και σε συνέντευξή του στο «Unilad» δήλωσε ότι η... δυσκολία αυτού του task τον έχει βοηθήσει να χτίσει χαρακτήρα, σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο.

Απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις για τη ζωή του, ο νεαρός αστέρας του Χόλιγουντ ρωτήθηκε για το «πώς είναι να είσαι Τότεναμ» και δήλωσε πως:

 

«Νομίζω πως το να είσαι φίλαθλος της Τότεναμ μοιάζει κάπως με το να παίζεις στο Crowded Room. Με έμαθε να είμαι ανθεκτικός, καταλαβαίνεις. Η Τότεναμ δεν έχει κερδίσει ποτέ τίποτα και το να την υποστηρίζεις είναι τρομερά δύσκολο. Και δεν είναι μυστικό το ότι η σειρά μου έχει λάβει τραγικές κριτικές, αλλά είμαι εδώ σήμερα για να την προωθήσω και είμαι ανθεκτικός. Είναι ένα καλό στοιχείο για έναν νέο εργαζόμενο».

Τομ Χόλαντ: «Κέιν και Σον, πηγαίνετε στη Ρεάλ»

Ακολούθως, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε «αν μπορούσες, τι θα έλεγες στον Χάρι Κέιν;». Κι εκεί, ο διάσημος ηθοποιός έδειξε την... ανιδιοτέλειά του, δηλώνοντας ότι θέλει να δει τον Άγγλο στράικερ να φεύγει από τον σύλλογο.

«Θα έλεγε ''Πήγαινε στη Ρεάλ Μαδρίτης''. Πήγαινε να γίνεις ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο όπως σου αξίζει», ενώ συμπλήρωσε ότι το ιδανικό θα ήταν να πάει μαζί του και ο Σον!

«Ο Σον είναι ο αγαπημένος μου παίκτης. Και θα του έλεγα να πάει μαζί του. Πηγαίνετε μαζί να κατακτήσετε το Champions League, σας παρακαλώ!»

Στην τελευταία ποδοσφαιρική ερώτηση της συνέντευξης, πάντως, ο Χόλαντ απάντησε σαν γνήσιος οπαδός της Τότεναμ που έχει «έχθρα» με τη μισητή συμπολίτισσα του βόρειου Λονδίνου, Άρσεναλ.

«Δεν υπάρχουν και πολλοί λόγοι για να μένω ταπεινός. Η Τότεναμ πήγε μια φορά σε τελικό Champions League και έχασε. Εκείνο το σφύριγμα για χέρι στον Σισοκό ήταν γελοίο. Η Άρσεναλ φέτος τα πήγε εξαιρετικά. Ωστόσο είμαι τόσο χαρούμενος που δεν πήραν το πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα