Αλ Χιλάλ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουλιμπαλί από την Τσέλσι (vid)

Νίκος Κικίδης
Κουλιμπαλί

bet365

Τα Μπλε της Αλ Χιλάλ θα φοράει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Καλιντού Κουλιμπαλί, με το κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας να ανακοινώνει την απόκτησή του από την Τσέλσι.

Την δεύτερη μεγάλη μεταγραφική προσθήκη της ανακοίνωσε η Αλ Χιλάλ, η οποία προσπαθεί να ενορχηστρώσει την αντεπίθεσή της μετά το «άκυρο» από τον Λιονέλ Μέσι.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ρούμπεν Νέβες με 55 εκατομμύρια ευρώ από τη Γουλβς, σειρά πήρε ο Καλιντού Κουλιμπαλί που αποχαιρέτησε την Τσέλσι μετά από μόλις ένα χρόνο παρουσίας.

Η μεταγραφή θα αποφέρει στους Λονδρέζους ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο των 20 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Σενεγαλέζος από την πλευρά του υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τα 25 εκατομμύρια ευρώ!

Πρόκειται πάντως για μια μεταγραφή που αφήνει ικανοποιημένες όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, μιας και η συνεργασία Κουλιμπαλί και Τσέλσι δεν τελεσφόρησε ποτέ στο Λονδίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα