Χάβερτς: Διέρρευσε το βίντεο της παρουσίασης του από την Άρσεναλ (vid)

Ο Χάβερτς με τη φανέλα της Άρσεναλ
Τις τελευταίες ώρες διέρρευσε στα Social Media το βίντεο της παρουσίασης του Κάι Χάβερτς ως νέο μεταγραφικό απόκτημα της Άρσεναλ.

Η μεταγραφή του Κάι Χάβερτς από την Τσέλσι στην Άρσεναλ έχει ολοκληρωθεί, αντί 75 εκατομμυρίων ευρώ και πλέον απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις. Ήδη οι Κανονιέρηδες έχουν ετοιμάσει βίντεο για την παρουσίαση του, το οποίο όμως δεν πρόλαβαν να δημοσιοποιήσουν πρώτοι, καθώς εδώ και μερικές ώρες έχει διαρρεύσει στο ίντερνετ.

Για πρώτη φορά βλέπουμε τον Γερμανό με την κόκκινη φανέλα και μάλιστα έχουμε και τις πρώτες δηλώσεις του μετά την μετακόμιση του από τη μια ομάδα του Λονδίνου στην άλλη. Μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει κανείς μια ομάδα με τέτοιο κλίμα και νοοτροπία, όπως το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι σε αυτό το κλαμπ που έχει μεγάλη ιστορία, μακάρι να πετύχουμε πολλά. Παίζοντας κόντρα στην Άρσεναλ αντιλήφθηκα το οικογενειακό κλίμα και τη νοοτροπία αυτής της ομάδας. Το νιώθεις άλλωστε. Είναι από τους κύριους λόγους που είναι δύσκολο ν’ αντιμετωπίσεις αυτό το σύνολο με τους τόσους ταλαντούχους παίκτες.

 

Το 29 που παίρνω στη φανέλα έχει ιστορία, κυρίως με τον αδερφό μου. Το έπαιρνε όταν παίζαμε video-games και από τότε που έγινα επαγγελματίας το πήρα και μου φέρνει τύχη.

Η κατάκτηση του είναι το καλύτερο συναίσθημα που έχω βιώσει και πλέον ανυπομονώ να παίξω ξανά στη διοργάνωση ως μέλος της Άρσεναλ», ανέφερε ο Κάι Χάβερτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα